20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιαννόπουλος και Παγκράτι σε ηρωικές στιγμές (pics, vids)

Η είδηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παγκρατίου από τον Γιάννη Γιαννόπουλο, ξύπνησε μνήμες στο Μετς.

Ο κάποτε μεγάλος «μπόμπερ» των παρκέ, δεινός σουτέρ (με μερικά από τα τρίποντά του να έχουν μείνει ως χάιλαϊτς), επέστρεψε στο παλιό του σπίτι και πλέον, φυσικά, από άλλο πόστο, όχι ως παίκτης, αλλά ως προπονητής, έχει να εκτελέσει την δύσκολη αποστολή, της ανασύνταξης του αγωνιστικού τμήματος.

Τις τότε εποχές, τις ένδοξες για το «Γκράτιπα», ο ίδιος, είχε μέρος την σημαντικής ευθύνης για το σκοράρισμα. Αργότερα, ως προπονητής, άρχισε να αφήνει έργο στην ανοικοδόμηση ομάδων. Οι ηρωικές στιγμές του παρελθόντος για το Παγκράτι, με πρωταγωνιστή και τον Γιαννόπουλο (Νο12), μαζί με την τότε παγκρατιώτικη παλιοπαρέα, αποτυπώνονται στις εικόνες, στα αρχειακά βίντεο.

Και οι νίκες και οι ήττες ήταν στο πρόγραμμα, τα βίντεο, είναι απλώς ενδεικτικά, σε ένα Μετς που έσφυζε από κόσμο, από φουλ μπασκετική πνοή και ένα Παγκράτι που τα έδινε όλα κόντρα ακόμη και στους πολύ ισχυρούς. Σε πρώτο πλάνο, πολλοί από τους άσους των που διέπρεπαν στα γήπεδα προ 30ετίας, συμπεριλαμβανομένου βέβαια, του νυν προπονητή του Παγκρατίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ