20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Γιαννόπουλος: “Δεν έχουμε πει την τελευταία λέξη”

Ο Απόλλωνας ηττήθηκε στην Λευκάδα από την ουραγό Δόξα και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή του. Ο πρόεδρος του όμως, Βασίλης Γιαννόπουλος παραμένει αισιόδοξος. 

Με δήλωση του, ο πρόεδρος των Πατρινών ευχαρίστηκε αρχικά όλους όσους ταξίδεψαν στην Λευκάδα για να δουν την προσπάθεια των παικτών του Θανάση Σκουρτόπουλο και εν συνεχεία τόνισε πως ο Απόλλωνας δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Αναλυτικά η δήλωση του: «Ως πρόεδρος του Απόλλωνα αισθάνομαι την βαθύτατη ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς τους οπαδούς μας που βρέθηκαν στη Λευκάδα και στήριξαν ένθερμα την ομάδα μας μέχρι τέλους. Πράγματι, η συμπαράσταση τους ήταν συγκινητική και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητη, παρότι δεν ήλθε το επιθυμητό για όλους μας αποτέλεσμα.

Χάσαμε απλώς μια μάχη, όχι όμως και τον πόλεμο. Σε όσους μας έχουν ξεγραμμένους, έχω να πω μόνο ότι ο Απόλλων δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Καλώ και προτρέπω τους οπαδούς του Απόλλωνα να δώσουν βροντερό παρόν και στον επόμενο αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας με τον Κολοσσό Ρόδου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ