17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γιαννόπουλος: «Δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι»

Για την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία του Δούκα, ύστερα από διάλειμμα δύο χρόνων, μίλησε ο Γιάννης Γιαννόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός μετράει συνολικά δέκα χρόνια παρουσίας στον πάγκο των «μπλε» κι επιστρέφει για τρίτη φορά σε αυτόν με στόχο να ηγηθεί της φετινής προσπάθειας, στην Α2. «Δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι, απλά ήμουν σε άλλο δωμάτιο. Ο ΑΣΕΔ είναι ένα μεγάλο σωματείο και έχει τη δική του ιστορία στον χώρο, μια ιστορία που μετράει περίπου 40 χρόνια και πολλές διακρίσεις… Έχει την εμπειρία και τους ανθρώπους ώστε να ξεπερνά τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται, συνεχίζοντας να προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό. Αυτό θα κάνει και τώρα…», ανέφερε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο στόχος δυνατών υποδομών, που θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν σε εθνικό επίπεδο, παραμένει σε πρώτη προτεραιότητα και πλέον αναβαθμίζεται ο ρόλος των πρωταθλητών Εφήβων και Νέων οι οποίο καλούνται να αποκτήσουν σημαντικό ρόλο και στη στελέχωση της ανδρικής ομάδας… Ο Γιάννης Γιαννόπουλος αναμένεται να έρθει άμεσα σε επαφή με όλους όσοι ανήκουν στην ομάδα και μπορούν να έχουν ρόλο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, προκειμένου να δώσει το στίγμα και να εξηγήσει τη φιλοσοφία της προσπάθειας. Παράλληλα, θα εξετάσει τις όποιες δυνατότητες υπάρχουν για ενίσχυση του ρόστερ με κάποιους έμπειρους παίκτες, που θα βοηθήσουν τους νέους και θα ηγηθούν αγωνιστικά.

Παράλληλα, θα προχωρήσει και η πρόσληψη των υπόλοιπων μελών του προπονητικού επιτελείου, με το Δούκα να τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του: «Η στελέχωση του προπονητικού team από το αντρικό μέχρι και τις ακαδημίες, είναι ακόμη μια επείγουσα διαδικασία που πρέπει έγκαιρα να ολοκληρωθεί καθώς οι ημέρες περνούν και η έναρξη προετοιμασίας των ομάδων είναι κοντά. Σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ θα μπουν στην θέση τους, με τους «μπλε» να αντλούν δύναμη και υγεία μέσα από τα στελέχη της ομάδας που όπως πάντα φωνάζουν «παρών», όπως ο coach… Η διοίκηση του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους της ομάδας για το ενδιαφέρον και τη στήριξή τους, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου η φετινή χρονιά να είναι ακόμη ένα βήμα μπροστά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ