25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιανναράς: «Απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου»

Ως δεύτερη οικογένειά του αισθάνεται τον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Γιανναράς, που υπέγραψε την Παρασκευή (01/09) το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του.

Ο 18άχρονος γκαρντ που άφησε την Κύπρο για τη Θεσσαλονίκη στα 14 του, λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου που θα τον κρατήσει στο «PAOK Sports Arena» μέχρι το 2020, παραδέχθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Άφησα την Κύπρο σε πολύ μικρή ηλικία για να έρθω στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ήρθα για να πετύχω πράγματα, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και για να βελτιωθώ ως παίκτης. Ένας από τους πιο σημαντικούς μου στόχους ήταν να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο και σίγουρα αυτή η στιγμή με κάνει να νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή μου. Είμαι τόσα χρόνια εδώ, που νιώθω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη οικογένειά μου». Είπε ακόμα…

Για το πώς βιώνει την προετοιμασία με την ανδρική ομάδα: «Οι προπονήσεις είναι πιο σκληρές και γενικά η κατάσταση για εμένα είναι διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα η μετάβαση δεν είναι εύκολη, αλλά είναι ένα στάδιο που πρέπει να το περάσει κάθε αθλητής».

Για τους προσωπικούς στόχους του: «Ο στόχος μου είναι να προσαρμοστώ όσο το δυνατό γρηγορότερα και καλύτερα, προκειμένου να μπω στο κλίμα της ανδρικής ομάδας».

Για τη συνολική εικόνα της ομάδας, έως τώρα, στην προετοιμασία της: «Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Όλοι προσπαθούν σκληρά στις προπονήσεις και θεωρώ ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά. Ο πρώτος στόχος μας, όπως μας έχει πει ο προπονητής μας, είναι να γίνουμε ομάδα. Εάν το καταφέρουμε αυτό, τότε θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ