18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γιανναλέτσος στο basketa.gr : «Ο ένας αδελφός του άλλου στην Κόρινθο»

Ο Δημήτρης Γιανναλέτσος, στα 32 του χρόνια αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους ψηλούς που κυκλοφορούν στις Εθνικές κατηγορίες, έχοντας πανηγυρίσει ανόδους, με την τελευταία να έρχεται πριν μερικά χρόνια με την ΑΕ Λιβαδειάς.

Το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να τραβήξει τον δρόμο προς την Πελοπόννησο, και τη νεοφώτιστη Κόρινθο, και από ότι φαίνεται έπραξε σωστά. Με την εμπειρία του έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Τάσου Νικητόπουλου, αποτελώντας έναν από τους στυλοβάτες στο να βρίσκεται ο ΚΑΟΚ στην 3η θέση με ρεκόρ 5-3.

Ο ίδιος, μιλώντας στο basketa.gr εκθείασε την διοίκηση, τον κόσμο της ομάδας, ενώ έδωσε μεγάλη έμφαση στο πόσο δεμένοι είναι όλοι στην ομάδα.

-Δημήτρη φέτος αποφάσισες να συνεχίσεις την καριέρα σου την Κόρινθο, πως και έφτασες σε αυτήν την επιλογή ;

Ήταν εύκολη η επιλογή, και είμαι πολύ χαρούμενος που η απόφαση που πήρα ήταν σωστή, κάτι που αποδεικνύεται και στην πράξη. Η πρόταση την Κορίνθου ήταν η καλύτερη που είχα το καλοκαίρι, και μαθαίνοντας ότι η ομάδα είναι φερέγγυα οικονομικά έπραξα το σωστό. Αυτό που έχω συναντήσει είναι μια σοβαρή κατάσταση, με ανθρώπους σωστούς και σοβαρούς.

-Ο ΚΑΟΚ εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχοντας 5-3 και μεγάλα διπλά σε Κορωπί και Ηράκλειο. Θεωρείς ότι είστε η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος;

Μέχρι τη στιγμή που μιλάμε είμαστε σίγουρα η έκπληξη του πρωταθλήματος, και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι από εδώ και πέρα. Η ομάδα παλεύει όλα τα παιχνίδια και σε αυτά που έχασε θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη, αν εξαιρέσει κάποιος το παιχνίδι της πρεμιέρας στην έδρα μας με τον Τρίτωνα.

-Με βάση το ξεκίνημα ποιος πιστεύεις ότι είναι ο στόχος της ομάδας, και αν αλλάζει από τον αρχικό που ήταν η σωτηρία ;

Μοναδικός στόχος είναι η σωτηρία. Όταν είσαι νεοφώτιστος αυτό που θέλεις είναι να σωθείς. Τώρα αν γίνει κανένα «θαύμα» ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.

-Αυτή η ανανέωση έφερε και νέο αέρα σε σένα, όπου πραγματοποιείς πολύ καλές εμφανίσεις. Ποιο είναι το μυστικό σε αυτή την αλλαγή ;

Δεν υπάρχει μυστικό.Θα έλεγα ότι δουλεύω σκληρά την προπόνηση, αλλά θα ήταν ψέμα. Περνάμε καλά με τα παιδιά, το κλίμα είναι παρεϊστικό, και όλα τα κλισέ που λένε οι παίκτες, σε μας ισχύουν απόλυτα. Τα παιδιά είναι χρόνια μαζί, και από πολύ μικροί. Ο Κατσαμάκης με τον Κεφαλά παίζουν αντίπαλοι από 5 χρονών, και είναι συγκινητικό. Την Κυριακή (26/11) χτύπησε σοβαρά από ότι φαίνεται ο Γιώργος Κωνστνατίνου, και αν έβλεπες τον Μάριο (Σακελλαράκη), τον Σταύρο (Δανηίλ), και τις αντιδράσεις των υπολοίπων, δεν θα τις πίστευες. Ήταν λες και χτύπησε ο αδελφός τους».

-Πόσο βοηθάει ο κόσμος την Κόρινθο, και ποιο είναι το κλίμα που συναντάς στην ομάδα και στην πόλη ;

Ο κόσμος βοηθάει σε μεγάλο βαθμό. Το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο, και όπως είπα και πιο πάνω οι πρόεδροι, γιατί έχουμε και πολλούς, είναι καθαροί άνθρωποι, που είναι παθιασμένοι με την ομάδα, και την έχουν σαν παιδί τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ