15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γιαννακόπουλος: «Τιμητικό να σε εκτιμά ο Ράλλης»

Ο ΟΦΗ νίκησε τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης στο πρώτο τους παιχνίδι για το 2019, με τον Βασίλη Ράλλη να τονίζει μεταξύ άλλων την εκτίμησή του στο έργο του Θοδωρή Γιαννακόπουλου και τον ταλαντούχο τεχνικό, από την πλευρά του, να ανταποδίδει στις φιλοφρονήσεις μέσω συνέντευξής του στο Infosport.gr, εφιστώντας την προσοχή στους παίκτες του, με το δικό του στίγμα για την παραμονή.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης πάλεψε να «κλέψει» το διπλό μέσα στα «Αοράκια», παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε, που κρίθηκε το παιχνίδι;

«Να ευχηθώ καλή χρονιά μιας και είναι το πρώτο επίσημο ματς μετα την αλλαγή του χρόνου. Δίκαια νίκησε ο ΟΦΗ, είναι καλύτερη ομάδα. Είχαμε στο μυαλό μας να… κλέψουμε το παιχνίδι, αν  μπορούσαμε, όπως ακριβώς κάναμε και στα Μελίσσια. Κρατηθήκαμε για αρκετή ώρα καλά. Είχαμε το πλάνο μας. Είχαμε συγκέντρωση σε αυτό. Χάσαμε όμως το μυαλό μας από δικά μας λάθη, κυρίως και νομίζω δώσαμε το δικαίωμα στον ΟΦΗ που είναι πολυ πιο ποιοτική ομάδα από εμάς να ξεφύγει στο σκορ και να αναγκαστούμε να κυνηγάμε. Δίκαια νίκησε ο ΟΦΗ. Εμείς θέλουμε να σωθούμε αυτοί είναι οι στόχοι μας. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με περισσότερη συγκέντρωση θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Η ομάδα από τη Νέα Σμύρνη είναι από τις εκπλήξεις του μέχρι τώρα πρωταθλήματος; Οι περισσότεροι αντίπαλοι σας πίστευαν (στο ξεκίνημα τουλάχιστον) ότι είστε ένα από τα αουτσάιντερ, παρόλα αυτά έχετε κάνει μεγάλε νίκες και στέκεστε στα μέσα της βαθμολογίας.

«Νομίζω, ότι κάθε καλοκαίρι σχηματίζεται μια εικόνα βάση τα μπάτζετ και τα ροστερ των ομάδων. Με βάση αυτό, ίσως δικαιολογημένα, είμαστε το μεγάλο φαβορί για να πέσουμε. Εγώ δεν νομίζω ότι έχουμε σωθεί η ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει καλές νίκες, έχουμε κάνει κακές ήττες. Εγώ θέλω να παλεύουμε και από εκεί και πέρα να είναι λίγο πιο συγκεντρωμένα τα παιδιά που δεν είναι και εύκολο γιατί είχαμε μια πολύ μεγάλη ατυχία με έναν έμπειρο παίκτη μας, τον Τάσο Μούκα, από εκεί και πέρα όμως δεν υπάρχει ματς που δεν θα το παλέψουμε. Αυτό είναι δεδομένο».

Σε αρκετές δηλώσεις του ο κόουτς Ράλλης έχει αναφερθεί στη δουλειά σου, θα θέλαμε να σχολιάσεις αυτή την εκτίμηση που δείχνει στο πρόσωπο σου.

«Καταρχάς είναι τιμητικότατο. Με τον κόουτς έχουμε εξαιρετική σχέση και γι’ αυτό δεν θα ήθελα να πω πολλά. Τον σέβομαι απεριόριστα με τιμά αυτό, αλλά η δουλειά πρέπει να ανταμειφθεί με τα αποτελέσματα».

Photo Credits: Ειρήνη Άγα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ