23.9 C
Athens
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιαννακόπουλος: “Κανείς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ”!

Λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ του δεύτερου τελικού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω ραδιοφωνικής συνέντευξής του ανακοίνωσε ότι δεν θα πάει στο ΣΕΦ, διότι, όπως υποστήριξε, επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και αυτός δεν εγγυήθηκε την ασφάλειά του. Κατόπιν τούτου, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως δεν θα γίνει άλλη φορά δεκτός στο ΟΑΚΑ άνθρωπος από τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Στη συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε επίσης για τις εκλογές στον Ερασιτέχνη, αλλά και για τις εξελίξεις με την Ευρωλίγκα.

Μίλησε:

Για τον λόγο που δεν θα πάει στο ΣΕΦ: «Βεβαίως και ειχα σκοπό να πάω παρά τα απειλητικά μηνύματα από ανώνυμους και επώνυμους Ολυμπιακούς. Επικοινώνησα με τον Π. Αγγελόπουλο. Ζήτησα να διασφαλίσει ότι όπως έρχεται η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν γίνεται ποτέ τίποτα. Έχουν έρθει έχουν πάρει πρωταθλήματα, δεν έχει ανοίξει μύτη. Πέρυσι στο τέλος άκουσα το ματς στο ραδιόφωνο, γιατί έγινε ένα ντου από ανθρώπους που καθόντουσαν κοντά μου. Αναγκαστήκαμε να ακούσουμε το ματς από εκεί. Δεν ήθελα να περάσω τέτοια ταλαιπωρία. Ζήτησα από τον κ. Αγγελόπουλο να μου διασφαλίσει ότι θα έχω την απαραίτητη ασφάλεια. Δεν πήρα ποτέ απάντηση. Δεν μου είπε τίποτα. Ως εκ τούτου, θέλω να πιστεύω ότι ξέρουν ότι δεν θα ξαναέρθει κανένας από τη διοίκηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ».

Για τους επώνυμους Ολυμπιακούς, που του έστειλαν απειλητικά μηνύματα: «Όταν λέω επώνυμους Ολυμπιακούς δεν εννοώ από ανθρώπους από την ομάδα, αλλά από ανθρώπους με το όνομά τους, που είναι γνωστοί στον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για τον δεύτερο τελικό: «Αν παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, θεωρώ ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Αν παίξουμε όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί νικητής ο Ολυμπιακός. Δεν είναι μόνο ο ο χειρότερος Ολυμπιακός, αλλά και ο καλύτερος Παναθηναϊκός. Έτυχε την Κυριακή να μην παίξουμε όπως πρέπει. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν τύχη και θέμα συγκυρίας. Ή μάλλον, έλλειψη συγκέντρωσης των δικών μας αθλητών».

Για την προσπάθειά του σε ΚΑΕ, Ερασιτέχνη και συνολικά στα δρώμενα του Παναθηναϊκού: «Γίνονται και λάθη. Σκοπός είναι το πρόσημο να είναι θετικό. Αυτό το κρίνει ο κόσμος και τα αποτελέσματα. Δυστυχώς οι υπόλοιποι Παναθηναϊκοί για διαφορετικούς λόγους δεν υπάρχουν στα δρώμενα. Δεν μπορούσα να αφήσω κομμάτι του Παναθηναϊκού να κατρακυλάει».

Για το αν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα με την Euroleague: «Προς το παρόν όχι, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ