22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γιαννακόπουλος: «Ευπρόσδεκτος στον Παναθηναϊκό ο ΜακΦάντεν»

Μία προσωπική... ευχή εκδήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κύμη, αναφέροντας ουσιαστικά πως θα ήθελε να δει στα «πράσινα» τον Θαντ ΜακΦάντεν.

Θαυμαστής του Θαντ ΜακΦάντεν δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο ιστορικός διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, αφού πρώτα έδωσε τα εύσημα στην οικογένεια Θεοδώρου, για όσα πραγματοποιεί στην Κύμη, μπροστά στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, ανέφερε τη θεωρία του, ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα μπορούσε μελλοντικά να βοηθήσει το «τριφύλλι».

«Ενα μεγάλο μπράβο στην οικογένεια Θεοδώρου που κάνει καταπληκτικά πράγματα στην Κύμη. Εκείνο που θέλω να πω είναι πως έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχετε έναν μεγάλο παίκτη τον ΜακΦάντεν και εάν θελήσετε στον Παναθηναϊκό είναι ευπρόσδεκτος να φορέσει την πράσινη φανέλα. Εκφράζω την προσωπική μου άποψη πως μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό», ήταν η αναφορά του κυρίου Γιαννακόπουλου, για να απαντήσει ο πρόεδρος της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, λέγοντας «μακάρι να φορέσει την πράσινη φανέλα. Θα είναι τιμή για όλους και για τον σύλλογό μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ