16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γιαννακόπουλος: “Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον Ζέλικο!” (vid, pics)

Το παρκέ του ΟΑΚΑ φιλοξένησε τη συνέντευξη Τύπου του 3ου Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" που θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε το λόγο και ευχαρίστησε ξεχωριστά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προπονητή της Παρτιζάν πλέον, ενώ με τη σειρά τους μίλησαν ο Δημήτρης Πρίφτης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, προπονητής και αρχηγός των "πράσινων" αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Θα ήθελα να δώσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του κ. Ίβκοβιτς. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ανθρώπους του μπάσκετ. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι εδώ, να προχωράς σε αυτό το γήπεδο, σε αυτούς τους διαδρόμους και να μη βλέπεις κάπου τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Με αυτό το τουρνουά κρατάμε ζωντανή τη μνήμη τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες που αποδέχθηκαν την πρότασή μας και βρίσκονται εδώ. Ένα μεγαλύτερο "ευχαριστώ", θέλω να πω στο φίλο Ζέλικο. Η απάντησή του είναι πάντα "ναι", ανεξαρτήτως προγράμματος και προετοιμασίας. Μαζί του έγιναν όλα αυτά που βλέπετε εδώ μέσα και είναι σημαντικό να βλέπεις ότι έχεις φίλους που σέβονται και τιμούν το παρελθόν.

Εύχομαι να νικήσει η καλύτερη ομάδα στο τουρνουά και η καθεμία να βγάλει τα συμπεράσματα της, καθώς και να είναι μια χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς. Ευχαριστώ και πάλι όλους αποδέχθηκαν την πρότασή μας και βρίσκονται εδώ".

Ιωάννης Παπαπέτρου: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες, τους προπονητές, τους παίκτες που βρίσκονται εδώ. Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό τουρνουά. Το πιο σημαντικό όμως είναι ο σκοπός. Είναι ένα τουρνουά αφιερωμένο στο κ. Παύλο που όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό, το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ κατ’επέκταση. Είναι τιμή μας να παίζουμε σε αυτό το τουρνουά, το οποίο γίνεται θεσμός. Καλη επιτυχία σε όλους και καλή σεζόν".

Δημήτρης Πρίφτης: "Τιμούμε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο, τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Μία μεγάλη προσωπικότητα, που μαζί με την οικογένειά του συνέβαλλαν τα μέγιστα όχι μόνο στην εξέλιξη του ελληνικού μπάσκετ, αλλά συνολικά του ελληνικού αθλητισμού. Είναι πολύ σημαντικό που επανέρχεται το τουρνουά μετά την περσινή περίεργη σεζόν. Θα είναι μία σημαντική εμπειρία για εμάς αυτά τα παιχνίδια. Εμείς προσπαθούμε να "χτίσουεμε" ακόμη την ομάδα μας, βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που βρίσκονται εδώ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ