20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιαννάκης: Συγχαρητήρια από Άρη, Ολυμπιακό, Ιωνικό (pics)

Μετά την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, Άρης, Ολυμπιακός και Ιωνικός έσπευσαν να συγχαρούν τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την εισαγωγή του στο Hall of Fame της FIBA, που συνιστά την ύψιστη τιμή για κάθε αθλητή ή προπονητή. 

Το όνομα του «Δράκου» είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του Άρη, ενώ είχε παρουσία και στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, όταν είχε κρεμάσει πλέον τα μπασκετικά του παπούτσια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης ανέφερε: 

«Στο πάνθεον των κορυφαίων ανήκει από σήμερα ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ είναι μέλος του Hall of Fame της FIBA, με την τάξη του 2021, γεγονός που περιποιεί μεγάλη τιμή και αποτελεί άλλη μια ύψιστη αναγνώριση για τον μοναδικό άνθρωπο του μπάσκετ, που έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο σε Ευρωμπάσκετ, ως παίκτης και ως προπονητής της «επίσημης αγαπημένης». Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που δόξασε τη φανέλα του ΑΡΗ και δοξάστηκε με αυτή, γίνεται ο δεύτερος παίκτης των «κίτρινων», μετά τον Νίκο Γκάλη, (είχε γίνει μέλος το 2007) που μπαίνει στο Hall of Fame της Διεθνούς Ομοσπονδίας μπάσκετ.

Η οικογένεια του ΑΡΗ συγχαίρει τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την τεράστια αυτή τιμή που του γίνεται!».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: 

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγχαίρει τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την είσοδό του στο Hall of Fame της FIBA. Ο πρώην προπονητής της ομάδας μας παίρνει τη θέση που του αξίζει ως μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του παγκόσμιου μπάσκετ. Μπράβο κοουτς!».

Με τη σειρά του ο Ιωνικός αναφέρει: 

«O IONIKOS BC HELLENIC COIN συγχαίρει θερμά τον Θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη, που θα εισαχθεί στο Hall Of Fame της FIBA όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία!

Ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές-προπονητές στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού επιβραβεύεται με μία τεράστια τιμητική διάκριση κι αυτό μας κάνει υπερήφανους!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ