19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γιαννάκης: “Μόνο καλύτερα από ‘δω και πέρα”!

Ο Αρης πανηγύρισε μια σημαντική νίκη επί του Λαυρίου, η συνολική του παρουσία ήταν πολύ καλή, ο κόσμος του ενθουσιάστηκε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε υποσχέσεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια.

"Ηταν η πρώτη φορά που παίξαμε μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα προπονήσεων. Με τα προβλήματα που είχαμε, τα διπλά παιχνίδια ήταν δύσκολα για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί, αν και το κάναμε σε μεγάλη διάρκεια. Μόνο που στην Ελλάδα μας περίμεναν οι αντίπαλοι μετά από δύσκολα παιχνίδια για την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Σήμερα οι παίκτες και ο κόσμος το ευχαριστήθηκαν, παίξαμε αρκετά καλά και τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν ακόμα καλύτερα.

Ακόμα... γνωριζόμαστε, έφυγαν παίκτες, ήρθαν νέα πρόσωπα, χάσαμε άλλους με τραυματισμούς. Ακόμα και μέσα από αυτές τις αντίξοες συνθήκες όμως, δείχνουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά παιχνίδια. Είναι μια ξεχωριστή νίκη, απέναντι σε ομάδα με ενθουσιασμό και αυτοεποίθηση και είχα πει στα παιδιά ότι αυτά τα τεστ, είναι που μπορεί να σε αλλάξουν επίπεδο σε ό,τι αφορά την προσωπικότητα", είπε ο Γιαννάκης.

Οσο για τον κόουτς του Λαυρίου Χρήστο Σερέλη, είπε ότι "το ματς σε μεγάλο βαθμό χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο που δετήκαμε 47 πόντους, από εκεί χάλασε και η επίθεσή μας αφού δεν είχαμε ανοιχτό γήπεδο και αιφνιδιασμούς που συνηθίζουμε. Αν το μυαλό μας μείνει συγκεντρωμένο και δεν πάει σε.... προτάσεις για μεταγραφές και άλλα, θα παραμείνουμε ανταγωνιστικοί".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ