22.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Γιαννάκης: “Μας έλειψε το καθαρό μυαλό, βγήκε και η κούραση”

"Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό και την επιμονή σε πράγματα που ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε κάποια εύκολα σουτ τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει".

Ο τεχνικός του Αρη, Παναγιώτης Γιαννάκης ήταν προβληματισμένος από την έλλειψη καθαρού μυαλού από τους παίκτες του, στο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας, αλλά παραδέχτηκε ότι: "Ίσως έπαιξε ρόλο η κούραση του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Χάσαμε άμυνες γιατί δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τους παίκτες και μας τιμώρησαν. Μας αδικεί το σκορ αλλά όταν χάνεις τη συγκέντρωσή σου και τη δύναμή σου κάνεις παιδαριώδη λάθη».

Γενικά υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν καλή περισσότερο από μια περίοδο (όπου και προηγήθηκε): 

«Δεν ήταν μόνο το πρώτο δεκάλεπτο. Γενικά είχαμε ένα καλό διάστημα μέχρι το 25' όπου νομίζω ότι μας αδικούσε το σκορ καθώς θα μπορούσαμε να ήμασταν μπροστά. Είχαμε καλές αντιδράσεις, διαβάζαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου αλλά ξέραμε ότι η Μπεσίκτας έχει παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να ανοίξουν το σκορ καθώς είναι τοπ παίκτες.

Με ενοχλεί όμως η εικόνα της ομάδας στο φινάλε.  Έχω πει κάθε κατοχή έχει αξία και δεν αναφέρομαι στη διαφορά. Σημασία έχει ότι πρέπει εμείς να δουλέψουμε γιατί δεν έχουμε την ίδια εμπειρία με τις άλλες ομάδες. Δεν έχουμε ιδιαίτερη εμπειρία στα γκαρντ και στους ψηλούς που να μπορούμε να διορθώσουμε πράγματα στη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίον σκεφτόμαστε. Βίντεο και προπόνηση σε καθημερινή βάση.

 Για μένα δεν είναι θέμα ήττας αλλά εξοικείωσης και δουλειάς στα πράγματα που θέλεις να κάνεις με τα προσόντα που έχεις. Προσθέτουμε πράγματα αλλά δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που θέλουμε. Η δουλειά και ο χρόνος θα είναι ο σύμμαχός μας».

 

Photo Credit : Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ