18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γιαννάκης: «Δεν είναι αυτό το πρόσωπό μας»

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη και ο Παναγιώτης Γιαννάκης στάθηκε στις διαφορές με τον Ολυμπιακό, τα σουτ τριών πόντων, ενώ ρωτήθηκε και για τον Δημήτρη Φλιώνη.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά χάσαμε εύκολα καλάθια, δημιουργήθηκε νευρικότητα στην ομάδα, ενώ ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός είχε σταθερά καλό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων, κάτι που τον βοήθησε να έχει αυτοπεποίθηση και σκορ. Κάναμε ένα κακό δεύτερο δεκάλεπτο, στο τρίτο κάναμε κάποια πράγματα σωστά, αλλά δεν καταφέραμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Δεν δουλεύουμε μαζί τον ίδιο χρόνο που δουλεύει ο Ολυμπιακός, που έχει παιδιά που παίζουν χρόνια μαζί. Είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Δεν είναι το πρόσωπό μας το σημερινό. Στον επόμενο μεταξύ μας αγώνα θα είμαστε καλύτεροι, για να χαρεί και ο κόσμος ένα πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια και εύκολα. Εμείς τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μας με την Τέλεκομ Μπον που προηγείται και είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Σε ερώτηση αν ο Άρης λειτουργεί καλύτερα με τον Δημήτρη Φλιώνη στη θέση του άσου, απάντησε: «Όλα τα παιδιά θέλουν να δείξουν κάτι και είναι κίνητρο όταν παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό. Κάποιες φορές αυτό οδηγεί σε προσπάθειες χωρίς την απαιτούμενη συγκέντρωση. Και αυτό τιμωρείται. Τον Φλιώνη θέλουμε να τον δούμε όσο γινεται περισσότερο στο γήπεδο, να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει όσα χρειάζονται για να κατευθύνει το μέλλον της ομάδας μας. Θα ξαναπώ όμως πως η σημερινή δεν είναι η πραγματική εικόνα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ