15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γιανγκ: “Έχω καπέλο! Έχω καπέλο!” (vid)

Στεφ Κάρι, Ντρέιμοντ Γκριν, Κέβιν Ντουράντ... Ο καθένας με τη σειρά του έκλεψε την παράσταση σε αυτή τη σειρά των τελικών της Δύσης. Μετά το τέλος του 7ου τελικού όμως και τη νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, την παράσταση έκλεψε ένας και μόνο παίκτης: Ο Νικ Γιανγκ!

Μετά από 11 χρόνια στο ΝΒΑ και στην πέμπτη του ομάδα είχε την ευκαιρία να κρατήσει την κούπα αγκαλιά. Αλλά μην νομίζετε πως αυτό ήταν που τον ενδιέφερε περισσότερο. "Έχω καπέλο! Έχω καπέλο!" φώναζε, πηγαίνοντας στο σημείο όπου οι Ουόριορς θα φωτογραφίζονταν ως πρωταθλητές της Δύσης, δίνοντας και την απαραίτητη συνέντευξη. Προφανώς και εννοούσε πως επιτέλους είχε αυτό το ειδικά φτιαγμένο για την περίσταση καπέλο που υποδήλωνε πως είναι πρωταθλητής.

Οι συμπαίκτες του μάλιστα του έδωσαν και την κούπα αγκαλιά για να κάνει δηλώσεις, αλλά το δικό του μυαλό ήταν αλλού: "Man, μου χαλάς τη στιγμή", είπε στον δημοσιογράφο με τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους: "Δεν θέλω να δίνω συνεντεύξεις αυτή τη στιγμή. Θέλω να διασκεδάσω... Έπρεπε να είμαι εκεί έξω να πανηγυρίζω", συνέχισε, παρέδωσε την κούπα σε έναν συμπαίκτη του και έφυγε χοροπηδώντας και φωνάζοντας τα δικά του... Ποια κούπα; Ο Γιανγκ έχει καπέλο πλέον!

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ