18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γιάννη, κόψε την πλάκα! (pic)

Κάθε εβδομάδα και... ακόμη πιο απίστευτα (χάριν πλεονασμού) πράγματα κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που οδηγεί τους Μπακς στη δόξα και βρίσκεται ξανά στους κορυφαίους της εβδομάδας στο ΝΒΑ.

Η περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν είναι για να λέμε πως «τα έχουμε δει όλα». Κάθε εβδομάδα βλέπουμε... κι άλλα περισσότερα, αφήστε δε που είναι μόνο 24 ετών και, έχοντας την υγεία του, έχει ακόμη πολλά να κάνει, ως ο απόλυτος ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι χάρη στον Έλληνα «αστέρα» δε σταματούν να βρίσκονται στην κορυφή ολόκληρου του ΝΒΑ.

Τα «Ελάφια» πήραν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς την περασμένη εβδομάδα, με τον «Αντέτο» να φτάνει κατά μέσο όρο τους 25.7 πόντους, με εννέα ριμπάουντ και έξι ασίστ, με αποτέλεσμα να βρεθεί και πάλι στη θέση του κορυφαίου για την Ανατολή, κάτι που είχε πετύχει και την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι, άλλωστε, ήδη σε θέση να θεωρείται ως το φαβορί για MVP της σεζόν.

Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκολα Γιόκιτς ενισχύει το... ευρωπαϊκό στοιχείο στη λίστα των κορυφαίων. Ο Σέρβος «γίγαντας», που οδηγεί τους Ντένβερ Νάγκετς, σημείωσε αντίστοιχα 22 πόντους, 11.8 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, για να κάνει το 4-0 η ομάδα του αυτή την εβδομάδα. Κορυφαίος και αυτός για τη σεζόν που διανύουμε, όχι βέβαια σαν τον Γιάννη...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ