27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Γιάννης Σφαιρόπουλος: “Να βγάλουμε ψυχή, καρδιά και πάθος στον τελικό των τελικών”

"Θα ήθελα από τους παίκτες μου να βγάλουν καρδιά, ψυχή και πάθος στον τελικό των τελικών"
Ο κόουτς του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος παραμονές του...τελικού με την Εφές Αναντολου στο ΣΕΦ έδωσε το σύνθημα για το μεγάλο αυτό παιχνίδι.

«Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Είναι ο τελικός των τελικών κόντρα σε μια ομάδα που μας ξέρει και την ξέρουμε πολύ καλά. Το βασικό είναι να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να φέρουμε το παιχνίδι στα δικά μας μέτρα επιθετικά και αμυντικά.

Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητες και τα θετικά στοιχεία του αντιπάλου μας, και θέλουμε να τους αποσυντονίσουμε αμυντικά εκμεταλλευόμενοι παράλληλα και τον πλουραλισμό μας στην επίθεση. Περιμένουμε και τον κόσμο να μας ενισχύσει με τη φωνή του καθώς έχει γίνει πολύ νωρίς sold out" τόνισε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού που δεν έκρυψε τα στοιχεία που περιμένει και θέλει να δει από τους παίκτες του:

"Το πρώτο στοιχείο που θα ήθελα να δω αύριο είναι το πάθος και  η ενέργεια, αλλά και να παίξουμε με καρδιά και ψυχή. Ξέρουμε την Εφές, και δεν περιμένουμε εκπλήξεις. Δεν μπορεί κάποιος από τους δύο να κάνει κάποια μεγάλη έκπληξη στο σημείο που είμαστε. Ενδεχομένως να παίξει ζώνη 1-3-1 που έχει καιρό να το κάνει, το περιμένουμε, όπως και ότι άλλο γίνει".

Οσον αφορά την πίεση ο κόουτς Σφαιρόπουλος ήταν κάθετος: "Είναι εξίσου μεγάλη η πίεση όσο ήταν και στο 4ο παιχνίδι καθώς είναι από αυτά τα ματς που αν τα χάσεις χάνεσαι. Συνεπώς θα έλεγα ότι είναι το δεύτερο ημίχρονο του 4ου παιχνιδιού.  Το σημαντικό για μας είναι να κάνεις καλά τα βασικά πράγματα. Στα πλέι οφ είναι σημαντικό να είσαι σταθερός και να βελτιώνεσαι. Είχα πει ότι όποια ομάδα είναι πιο σταθερή και βελτιώνεται στην πορεία των παιχνιδιών θα επικρατήσει".

 

https://youtu.be/6TKjucHNs8Q?t=20m45s

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ