33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Σφαιρόπουλος: “Μας λείπει πολύ ο Λοτζέσκι”

"Ο Μάτ Λοτζέσκι μας λείπει πολύ και είναι δύσκολο να προετοιμάζεις μια σειρά σημαντικών αγώνων χωρίς αυτόν. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σε όλους τους τομείς και αθόρυβα μπορεί να προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στους αντιπάλους. Μάλιστα επειδή είναι 4η χρονιά στην ομάδα και έχει δεθεί πάρα πολύ θα έλεγα ότι είναι ένας ξένος με νοοτροπία Ελληνα".

Ο κόουτς του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχασε την ευκαιρία όταν ρωτήθηκε να θυμίσει πόσο λείπει ο Ματ Λοτζέσκι απο την ομάδα, που ουσιαστικά (παρά το γεγονός ότι θα ταξιδέψει στην Πόλη για να είναι με τους συμπαίκτες του) δίνει μάχη μήπως και προλάβει να είναι έτοιμος στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Στους οποίους για να φτάσει ο Ολυμπιακός όπως είπε ο προπονητής του:

"Θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά σοβαροί, κόντρα μάλιστα σε μία τόσο καλή και επικίνδυνη ομάδα όπως ο Αρης. 

Οι παίκτες μας είναι αρκετά έμπειροι ώστε να γνωρίζουν ότι αυτά τα παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά από εκείνα του φάιναλ φορ αλλά όμως είναι εξίσου απαιτητικά.
Φυσικά και δεν συνδυάζουμε την πρόκριση στο φάιναλ φορ με την ημιτελική σειρά αλλά κοιτάμε τα ματς ξεχωριστά. Αυτό που κάνουμε πάντα είναι 
να σεβόμαστε πολύ τους αντιπάλους μας . Αν υποτιμήσεις κάποιον αντίπαλο τότε είναι εύκολο να χάσεις και το είδαμε και εφέτος με την ομάδα μας σε κάποια παιχνίδια με την κανονική περίοδο" τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός το Ολυμπιακού.


Από την πλευρά του ο αρχηγός των πρωταθλητών Βασίλης Σπανούλης υπενθύμισε ένα κλασσικό ρητό: 

"Είναι δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά ακόμα πιο δύσκολο να κρατηθείς σε αυτήν. Ξέρουμε ότι θέλουν να μας νικήσουν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι αρχής γενομένης από τα ματς με τον Αρη. Οι προπονητές μας μας έχουν προετοιμάσει πολύ καλά άρα απομένει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο"

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ