20.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Γιάννης: «Ο Κόμπι ήταν ο δικός μου Τζόρνταν» (vids)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο, ως αρχηγός της μίας εκ των δύο ομάδων του All Star Game που διεξάγεται στο Σικάγο, παρευρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου και μίλησε για τον πρόσφατο ερχομό του γιού του στον κόσμο, τον αδικοχαμένο Κόμπε Μπράιαντ αλλά και την διοργάνωση, αυτή καθ'εαυτή. 

Όπως είναι φυσικό πλήθος δημοσιογράφων βρέθηκε εκεί για τον Greek Freak. 

 

Aρχικά στάθηκε στο γεγονός ότι έγινε μπαμπάς και στο τι συνεπάγεται αυτό: «Τώρα έχω ένα μωρό. Χρειάζομαι ύπνο. Χρειάζομαι ξεκούραση. Το να έχεις παιδί είναι το καλύτερο πράγμα, είναι ευλογία. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, όταν είμαι ευτυχισμένος παίζω καλά».

 

Σε ότι αφορά τον Κόμπι Μπράιαντ και την σχέση που είχε μαζί του, ανέφερε: «Ήταν το πρότυπο μου. Όχι μόνο δικό μου, αλλά μιας ολόκληρης γενιάς. Ήταν ο δικός μας Μάικλ Τζόρνταν. Έδωσε στο παιχνίδι. Πολλοί άνθρωποι όταν είναι τόσο σπουδαίοι, δεν το κάνουν αυτό. Το ταλέντο δεν αξίζει αν δεν το μοιράζεσαι και αυτός το μοιράστηκε με πολλούς από εμάς».

Τέλος, ο Γιάννης μίλησε και για την κριτική που του ασκήθηκε λόγω των επιλογών για την στελέχωση της ομάδας του: «Όλη τη ζωή μου ήμουν αουτσάιντερ. Διαλέγω παίκτες κοντά μου. Ο κόσμος λέει ότι είμαι κακός GM. Δεν μπορώ να πω οτι έχουν άδικο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ