16.5 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Γιάννης: «Ο Θανάσης θα είναι υπερήφανος»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μιλγουόκι Μπακς στο δεύτερο αγώνα τους με τους Μπόστον Σέλτικς, αλλά προτίμησε να σταθεί -στη συνέντευξη Τύπου- στην αμυντική απόδοσή του.

Τα «ελάφια» ισοφάρισαν σε 1-1 την ημιτελική σειρά της Ανατολής, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, κερδίζοντας στη δεύτερη αναμέτρηση στο «Fiserv Forum». Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε δηλώσει μετά το τέλος του πρώτου ματς πως ο αδερφός του, Θανάσης, τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να παίξει πιο σκληρά και ακριβώς αυτό έκανε απέναντι στους «Κέλτες». Σε ερώτηση δημοσιογράφου μάλιστα, εάν ο 26άχρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού τον πήρε ξανά τηλέφωνο και τι του είπε αυτή τη φορά, ο «Greek Freak» απάντησε: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με το Θανάση, αλλά έπαιξα λίγο καλύτερη άμυνα, οπότε θα είναι υπερήφανος».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε για την απόδοση ολόκληρης της ομάδας: «Παίξαμε δυνατά. Βγάλαμε άμυνες και βρήκαμε τον τρόπο να πετύχουμε πόντους. Σημασία έχει ότι παίξαμε ως ομάδα. Έπρεπε να δώσουμε απαντήσεις. Είχαμε και δεύτερο ματς στην έδρα μας κι έπρεπε να δείξουμε ποιοι είμαστε. Τα καταφέραμε».

Η σειρά μεταφέρεται, τώρα, στο «TD Garden», με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να προσθέτει: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Να παίξουμε στο δικό μας ρυθμό και το μπάσκετ που μπορούμε να παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη στη Βοστώνη».

https://www.youtube.com/watch?v=6B9OqusmL_8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ