17 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Γιάννης λαμπρός τους οδηγεί

Οι Μπακς πλησιάζουν προς το playoffs γιατί έχουν… τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Την παράταση χρειάστηκαν οι Ράπτορς για να επιβληθούν των Μπουλς, νέο ρεκόρ για τους Γουόριορς. 

Οι Μπακς παλεύουν για να παίξουν στα playoffs και όσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίζει με πάθος, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Ο Greek Freak τα έκανε όλα στο Πόρτλαντ και με 22 πόντους, οκτώ ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο και δύο τάπες, βοήθησε τα “Ελάφια” να επικρατήσουν των Μπλέιζερς με 93-90 και να παραμείνουν στην 7η θέση της Δύσης. Μαζί με τον Κρις Μίντλετον (26π.) ήταν οι μοναδικοί με διψήφιο αριθμό πόντων την ώρα που από τους ηττημένους, ο Ντέμιαν Λίλαρντ είχε 31 πόντους και ο C.J. ΜακΚόλουμ δέκα λιγότερους. 

Στο Τορόντο κι αφού πρώτα οι Μπρουκ Λόπεζ και Σερτζ Ιμπάλα αντάλλαξαν… μπουνιές, οι Ράπτορς επικράτησαν στην παράταση των Μπουλς με 122-120 και πανηγυρίσαν την πρώτη νίκη επί των “Ταύρων” έπειτα από 11 συνεχόμενες αποτυχίες. Ο ΝτεΜαρ ΜτεΡόζαν ήταν αυτός που έφερε την νίκη καθώς είχε 42 πόντους και οκτώ ασίστ. 

Τις 28 νίκες μακριά από το Όκλαντ, για τρίτη συνχόμενη χρονιά, έφτασαν οι Γουόριορς που πέρασαν και από το Ντάλας με 112-87. Ο Κλέι Τόμσπον είχε πέντε εύστοχα τρίποντα και 23 πόντους, στους 17 με εννέα ασίστ σταμάτησε το Στεφ Κάρι που είδε τον αφερφό του, Σεθ να έχει δέκα πόντους με 4/12 σουτ. 

Ο Χασάν Γουάιτσαϊντ είναι ο καλύτερος ριμπάουντερ στην ιστορία των Χιτ αλλά προφανώς και θα χάριζε αυτό τον τιμητικό τίτλο για την υγεία του. Ο ψηλός του Μαϊάμι τραυματίστηκε στο χέρι και αποχώρησε από νικηφόρο 112-97 επί των Σανς αλλά πριν το κάνει, είχε προλάβει να σημειώσει 23 πόντους και να “κατεβάσει” 14 ριμπάουντ. 

Την καλύτερη του εμφάνιση από την ημέρα που εγκαταστάθηκε στην Νέα Ορλεάνη πραγματοποίησε ο ΝτεΜάρκους Κάζινς καθώς είχε 41 πόντους και 17 ριμπάουντ στο 95-82 επί των Γκρίζλις. Μάλιστα, έβαλε και τρία τρίποντα τα οποία αποτελούν ρεκόρ καριέρας. 

Με buzzer beater του Μπρουκ Λόπεζ, οι Νετς επιβλήθηκαν των Πίστονς με 98-96, οι Σπερς πέρασαν από την Μινεσότα με 100-93 φτάνοντας τις 54 νίκες, ενώ στο ντέρμπι του Λος Άντζέλες, οι Κλίπερς έκαναν μια καλή προπόνηση απέναντι στους Λέικερς, εξού και το 133-109.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ