21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γιάννης και Χάρντεν στο “μύλο” των μεταγραφών

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ΝΒΑ, ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο... άσπονδος φίλος του, Τζέιμς Χάρντεν, είναι ανάμεσα στα ονόματα που βρήκαν τη θέση τους στις σημερινές φήμες περί μεταγραφών και ανταλλαγών.

Οι Μαϊάμι Χιτ είναι μια ομάδα που εδώ και καιρό φιγουράρει ανάμεσα στους μνηστήρες που ενδιαφέρονται για τον Γιάννη. Δημοσιεύματα στη Φλόριντα θέλουν μάλιστα την ομάδα έτοιμη να θυσιάσει τον ήρωά της, όνομα και πράγμα: Τον Τάιλερ Χίροου. Ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες της εξαιρετικής πορείας των Χιτ φέτος ως τον τελικό του ΝΒΑ και όλοι στην ομάδα έχουν να πουν τα καλύτερα και μόνο γι' αυτόν. Φαίνεται όμως πως προκειμένου να μετακομίσει στο Μαϊάμι ο Γιάννης, μπορεί ακόμη κι αυτός να μπει σε ένα πακέτο ανταλλαγμάτων, δελεάζοντας έτσι τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Τζέιμς Χάρντεν παρουσιάζεται ως ένας από τους πρώτους στόχους των Φιλαδέλφεια Σίξερς. Η άφιξη πριν από λίγες μόλις μέρες του Ντάριλ Μόρεϊ στην πόλη ενίσχυσε αυτές τις φήμες ακόμη περισσότερο. Έτσι ο Σαμς Τσαράνια αποκάλυψε πως δεν αποκλείει ο Χάρντεν να ακολουθήσει όπως ο Μόρεϊ τη διαδρομή Χιούστον - Φιλαδέλφεια.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ