21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Γιάννης… και Κώστας για την Εθνική!

Η Εθνική Ανδρών ξεκινά σε λίγο (21:00) το πρώτο της φιλικό μπροστά στο κοινό της με αντίπαλο την Ουγγαρία, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να αφήνει εκτός τον Θανάση Αντετοκούνμπο μεταξύ των 5, που όφειλαν να βρεθούν εκτός δωδεκάδας, κρατώντας μεταξύ άλλων τους Γιάννη και Κώστα.

Τα πρώτα αποκαλυπτήρια της σε λίγη ώρα (21:00) πραγματοποιεί η Εθνική Ανδρών, στο φιλικό με την Ουγγαρία εν όψει του Μουντομπάσκετ της Κίνας. Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου ξεκινούν το ταξίδι για τη μεγάλη πρόκληση, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι παρών, μεταξύ άλλων, ενώ στη 12άδα για τον αγώνα συγκαταλέγεται και ο Κώστας.

Ο Θανάσης, λογικά, προφυλάσσεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, λόγω του σπασμού που τον ταλαιπώρησε στη μέση του, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάτι το σοβαρό. Εκτός αυτού, εκτός αποστολής βρέθηκαν οι Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Αθηναίου, Ντίνος Μήτογλου και Αντώνης Κόνιαρης.

Κάπως έτσι, η δωδεκάδα της Εθνικής διαμορφώνεται ως εξής: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Νικ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Χρήστος Σαλούστρος, Κώστας Αντετοκούνμπο



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ