17.4 C
Athens
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Γιάννης: «Θα το σκεφτώ για την απόσυρση φανέλας σε… 30-40 χρόνια» (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς ήταν ξανά θριαμβευτές, «συντρίβοντας» τους Κλίβελαντ Καβαλίερς με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε μια ιδιαίτερη βραδιά λόγω της απόσυρσης της φανέλας με το νούμερο «8» του Μαρκίς Τζόνσον, με τον Έλληνα «αστέρα» να τονίζει πως... πρέπει να περιμένει πολύ καιρό ακόμη για μια τέτοια τιμή, ενώ δε σκέφτεται ούτε το βραβείο του MVP, για το οποίο είναι φαβορί.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Δε με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για εμένα, δεν είμαι στα social Media. Δε θέλω να το σκέφτομαι, θέλω μόνο να κάνω τη δουλειά μου. Έχουμε άλλα 8 παιχνίδια, πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα βελτιωθούμε, να παίξουμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους».

Για τον εαυτό του: «Θέλω μόνο να βελτιώνομαι. Ακόμη κι αν πάμε στους Τελικούς ή αναδειχθώ σε MVP δε θα αλλάξει το πώς σκέφτομαι, θέλω μόνο να βελτιώνομαι. Δείχνει να λειτουργεί μέχρι στιγμής και ξέρω πως θα συνεχίσει έτσι».

Για την πιθανή απόσυρση της φανέλας του, όπως έγινε με τον Μαρκίς Τζόνσον: «Πολύ μακρινό για εμένα. Θα το σκεφτώ σε 30-40 χρόνια. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι ο αγώνας της Τετάρτης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ