26.7 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Γιάννης για MVP, Λέικερς για τίτλο

Μερικά 24ωρα πριν το πρώτο τζάμπολ της σεζόν 2020-21 στο NBA, οι 30 General Managers της λίγκας έκαναν τις καθιερωμένες προβλέψεις τους, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μοιάζει με το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πολυτιμότερου παίκτη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! 

Για την ακρίβεια το 32% ψήφισε τον «Greek Freak» για MVP, με τον Λούκα Ντόντσιτς και τον Λεμπρόν Τζέιμς να ισοβαθμούν, κερδίζοντας το 18% των ψήφων και τον Κέβιν Ντουράντ να συγκεντρώνει ένα 17%. 

Αναφορικά με την καλύτερα 5άδα: Στεφ Κάρι (30% στους πόιντ γκαρντς), Τζέιμς Χάρντεν (68% στους σούτινγκ γκαρντς), Λεμπρόν Τζέιμς (57% στους σμολ φόργουορντς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (46% στα πάουερ φόργουονρτς) και Νίκολα Γιόκιτς (50% στους σέντερ). 

Αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα, οι Λος Άντζελες Λέικερς με ποσοστό 81%! Επόμενοι στη λίστα, με μόλις 11% οι συμπολίτες Κλίπερς

Σε ότι αφορά τον καλύτερο ρούκι, ξεχωρίζει στην κούρσα ο Λα Μέλο Μπολ με 39%, ενώ για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς, προβάδισμα έχει ο τεχνικός των Μαϊάμι Χιτ, Έρικ Σποέλστα με 46% των ψήφων. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ