23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γιάννης Γιαννούλης: Ακάθεκτος… όσα χρόνια κι αν περάσουν! (pics)

Ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής, με τον Γιάννη Γιαννούλη να ξεχωρίζει ως ηγέτης και να παραμένει ακμαίος, όντας ήδη στο 43ο έτος της ηλικίας του.

Είναι αλήθεια, ότι πρόκειται για μια κοινότοπη έκφραση. Όταν βλέπουμε, όμως, περιπτώσεις αθλητών να την επιβεβαιώνουν, δεν μπορούμε παρά να την επαναλάβουμε. Η ηλικία, λοιπόν, είναι απλά ένα νούμερο και ο Γιάννης Γιαννούλης εδώ και χρόνια έχει βαλθεί να μας... τρελάνει με όσα κάνει στα 43 του χρόνια. Σκεφτείτε σε τι κατάσταση βρίσκονται νυν ή πρώην αθλητές στην ηλικία του. Σίγουρα, πάντως, δε βάζουν... για την πλάκα τους 38 πόντους σε ντέρμπι ανόδου.

Αυτό ακριβώς έκανε ο πολύπειρος σέντερ, ο οποίος «διέλυσε» την άμυνα της ΑΕ Δικαίου με αυτούς τους 38 πόντους και ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, την πρόκληση του οποίου δέχθηκε, θα πάρει την άνοδο για το 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο Έλληνας «άσος» παρέδωσε «σόου» και λέει σε όλους ουσιαστικά, ότι αν έχεις μεράκι για κάτι, δεν το σταματάς εύκολα. Αυτό νιώθει κι αυτός για το μπάσκετ.

Από βιογραφικό, άλλωστε, δεν έχει να αποδείξει κάτι. Διεθνής με την Εθνική, πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό το 2002, ενώ έχει περάσει από ΠΑΟΚ, Άρη, Πανιώνιο, Έσπερο Καλλιθέας, Μάλαγα, Καχασόλ, Κίεβο, Χάντσβιλ, ΑΕ Λεμεσού, Βουλιαγμένη, Δούκα, Ηρακλή Κοζάνης, Αργοναύτη και ΜΕΝΤ, πριν πάει στην Νάξο. Μια πορεία αν μη τι άλλο αξιοζήλευτη, χάρη στην οποία δεν έχει και να... αποδείξει κάτι. Κάνει αυτό που αγαπά και βοηθά ομάδες να κερδίζουν. Ήξερε πάντα, άλλωστε, να το κάνει αυτό και το ίδιο γίνεται με τον ΑΠΑΣ.

Το Basketa.gr, ξεκινώντας από τον τελευταίο του σταθμό, σας παρουσιάζει μερικά μόνο από τα «κλικ» της μεγάλης καριέρας του:

Photo Credits: Eurokinissi+Karditsasportiva.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ