19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το “εγώ”, η “περηφάνια” και η “ταπεινότητα”!(vid)

Οι Μπακς βρίσκονται στο Φοίνιξ και ετοιμάζονται για το πέμπτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του NBA απέναντι στους Σανς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εξηγεί, τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την κάθε μέρα στην καριέρα του!

Ο Έλληνας σούπερσταρ είναι καταλυτικός για άλλη μία φορά στο παιχνίδι των Μπακς, δείχνοντας συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, χωρίς να αφήνει το μυαλό του να τον αποσπά από τον στόχο του. Όταν ρωτήθηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου πριν το πέμπτο παιχνίδι για τον τρόπο που διαχειρίζεται με τέτοια ωριμότητα το θέμα του προσωπικού εγωισμού, ο Γιάννης ανέφερε τον τρόπο σκέψης του και το πως έχει μάθει να αντιμετωπίζει το παρελθόν αλλά και το μέλλον, με έναν προσγειωμένο τρόπο.

"Συνήθως, όταν - το λέω από την εμπειρία - λες ότι έκανα αυτό, έκανα το άλλο, είμαι τόσο καλός, έβαλα 30 πόντους, κερδίσαμε και τα λοιπά, την επόμενη ημέρα θα είσαι κακός. Είναι τόσο απλό. Τις επόμενες ημέρες θα είσαι πολύ κακός. Έχω αυτόν τον τρόπο σκέψης. Όταν επικεντρώνεσαι στο παρελθόν, μιλάει το εγώ σου.

Και μετά όταν επικεντρώνεσαι στο μέλλον, τότε μιλάει η περηφάνια σου. Θα κάνω αυτό, εκείνο και το άλλο. Θα κυριαρχήσω. Αυτή είναι η περηφάνια σου. Δεν γίνεται κάτι, απλά το λες. Είσαι εδώ και μιλάς για το μέλλον.

Εγώ, επικεντρώνομαι στο τώρα. Καμία προσδοκία. Ευχαριστιέμαι το παιχνίδι και συναγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο. Και νομίζω ότι είχα ανθρώπους στη ζωή μου που με βοήθησαν σε αυτό. Αυτό είναι ένα εφόδιο που προσπάθησα να το τελειοποιήσω. Και μέχρι στιγμής δουλεύει, δεν θα σταματήσω"

https://twitter.com/Bucks/status/1416201484622917633



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ