17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Γηραιότερος όλων ο 25άχρονος Αντωνάκης

Το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League έχει ο Κόροιβος, με τον Τάσο Αντωνάκη να είναι ο μεγαλύτερος παίκτης του.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος έχει να διαχειριστεί πολλούς νεαρούς παίκτες, είναι χαρακτηριστικό πως ο μ.ό. ηλικίας της ομάδας είναι μόλις 22,1 έτη! Ο ύψους 2,05μ. φόργουορντ, μάλιστα, είναι ο γηραιότερος όλων, αν και δεν έχει κλείσει ακόμα τα 26 του, ενώ ο μικρότερος ηλικιακά είναι ο Ανδρέας Ρούνης, ο οποίος γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου του 2001. Μέχρι στιγμής πάντως, στις έξι αναμετρήσεις που έχουν γίνει, δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του.

Η ανακοίνωση: «Ο Κόροιβος διαθέτει αυτή τη στιγμή την ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο Πρωτάθλημα της STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα μας διαθέτει μέσο όρο ηλικίας 22,1. Ο αριθμός αυτός προκύπτει από το άθροισμα των ηλικιών όλων των αθλητών που συμμετέχουν στο φετινό ρόστερ, διαιρούμενο με το 14, που αντιστοιχεί στο συνολικό αριθμό των παικτών που έχουν στη διάθεσή τους ο Ντίνος Καλαμπάκος και οι συνεργάτες του.

Ο εν λόγω αριθμός, λοιπόν, είναι ο μικρότερος σε σύγκριση με τις άλλες 13 ομάδες της STOIXIMAN.GR Basket League, γεγονός που επιβεβαιώνει στην πράξη ότι ο Κόροιβος για άλλη μία σεζόν συνεχίζει να παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρότυπο, έχοντας μία νεανική ομάδα και στηρίζοντας και δίνοντας ευκαιρίες σε νεαρούς αθλητές, Έλληνες και ξένους, παρότι κάθε χρόνο διεκδικεί το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής του Κόροιβου είναι ο Τάσος Αντωνάκης, ο οποίος είναι γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου 1992. Από κοντά ο Τζαχί Κάρσον (31/08/1992), ενώ οι νεαρότεροι παίκτες είναι ο Αλέξης Κάτζος (27/08/2001) κι ο Ανδρέας Ρούνης (05/11/2001), καθώς αμφότεροι έχουν μόλις συμπληρώσει τα 16 τους χρόνια!».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ