24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Γηπεδούχοι και… Βέλγοι εισβολείς! (vids)

Με επικρατήσεις γηπεδούχων, ως επί το πλείστον, καθώς και ανοικτούς λογαριασμούς άρχισαν τα προημιτελικά του Basketball Champions League, με την Άντβερπ ωστόσο να κάνει τη διαφορά παίρνοντας ένα σπουδαίο προβάδισμα... με το καλημέρα στη Ρωσία.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στη Βαμβέργη με 71-67 και κάθε ενδεχόμενο είναι ορθάνοικτο για τον επαναληπτικό αγώνα του ΟΑΚΑ. Η Ένωση είδε τους Βαυαρούς καλά διαβασμένους να εκμεταλλεύονται όσα προβλήματα αντιμετωπίζει και να παίρνουν ένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης, με το ραντεβού στην Αθήνα όμως να είναι αυτό, που θα κρίνει τα πάντα.

Δείτε όσα έγιναν στον αγώνα ΕΔΩ.

Χάποελ και Τενερίφη επιβεβαίωσαν, ότι το δικό τους ζευγάρι είναι το μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών αυτών, με το 75-73 επίσης να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς. Οι βολές του άλλοτε γκαρντ της ΑΕΚ, Τζέι Κόβαν Μπράουν, έδωσε την νίκη στο καλάθι για το συγκρότημα του Όντεντ Κάτας, αλλά φυσικά δεν μπορούν να νιώθουν ασφαλείς, με το πρώτο ματς να μας προϊδεάζει για συγκλονιστικό φινάλε.

Δείτε όσα έγιναν στον αγώνα ΕΔΩ.

Η Άντβερπ ήταν εκπληκτική στο Νόβγκοροντ και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα με 83-68 έναντι της Νίζνι. Η σειρά αυτή μεταφέρεται πια στο Βέλγιο με ένα ξεκάθαρο +15 υπέρ των Φλαμανδών, που αξιοποίησαν την απώλεια του Στρεμπκόφ για τη ρωσική ομάδα και είναι, πλέον, πολύ κοντά στην απόλυτη υπέρβαση της πρόκρισης στις κορυφαίες τέσσερις ομάδες του BCL.

Δείτε όσα έγιναν στον αγώνα ΕΔΩ.

Εκπληκτική ήταν η Ναντέρ, που με 83-75 απέναντι στην Μπολόνια έκανε το δικό της πρώτο «βήμα» για μια μεγάλη έκπληξη. Η ομάδα των Παρισίων, με τον Τζέρεμι Σένγκλιν στους 16 πόντους, με έξι ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά επιθετικά και για ένα κλειστό ματς, η διαφορά που πήρε ήταν αρκετά καλή.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Τα προημιτελικά του BCL:

1ος αγώνας (27/3):

Νίζνι-Άντβερπ 68-83
Χάποελ Ιερουσαλήμ-Τενερίφη 75-73
Μπάμπεργκ-ΑΕΚ 71-67
Ναντέρ-Μπολόνια 83-75

2ος αγώνας (3/4):

ΑΕΚ-Μπάμπεργκ
Άντβερπ-Νίζνι
Τενερίφη-Χάποελ Ιερουσαλήμ
Μπολόνια-Ναντέρ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ