23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΓΕ Αγρινίου : Επέστρεψε ο Τασόπουλος (pic)

Μια σημαντική μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε η νεοφώτιστη ΓΕ Αγρινίου, στην οποία επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Τασόπουλος.

Ο 29χρονος φόργουορντ ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του συλλόγου, για συνδέσει το όνομα του με τον ΑΟ Αγρινίου, με τον οποίο αγωνίστηκε ως και την Α2 Ανδρών.

Αναλυτικά : 

«H Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή ενός δικού της παιδιού του Κωνσταντίνου Τασόπουλου.Ο Ντίνος ξεκινώντας απο τις ακαδημίες του συλλόγου μας και φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα συνέχισε την καριέρα του στον Προμηθέα Πατρών φτάνοντας μέχρι την Α2. Στην Πρωτεύουσα της Αχαϊας αγωνίστηκε επίσης με την φανέλα των Γλαύκου και Αχαγιά ενώ υπήρξε μέχρι πρόσφατα μέλος του Α.Ο.Αγρινίου με τον οποίο αγωνίστηκε στην Β Εθνική αλλά και στην Α2.Καλωσορίζουμε τον Ντίνο στην ομάδα μας και πάλι και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο μας.

*Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Α.Ο.Αγρινίου για την άψογη συνεργασία στην μεταγραφή του αθλητή και ευχόμαστε στον συμπολίτη μας, υγεία και επιτυχίες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ