19.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Γεωργούτσος, Κρητικός, Κορκοσούρας και παραμονή Παπαδέα στο Πικέρμι (pic)

Το Πικέρμι όχι μόνο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α' ΕΣΚΑ, αλλά όπως φαίνεται φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, και συνάμα τις ανόδου, με τις κινήσεις που κάνει στην μεταγραφική σκακιέρα.

Εκτός από την παραμονή του επιτυχημένου Νίκου Παπαδέα, ο οποίος αποτελεί τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, οι προσθήκες που βρίσκονται σε αναμονή εντυπωσιάζουν. Συγκεκριμένα στο Πικέρμι αναμένεται να αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Σπύρος Γεωργούτσος, Γιάννης Κρητικός και Δημήτρης Κορκοσούρας.

Ο 31χρονος φόργουορντ, Σπύρος Γεωργούτσος αποτελεί έναν από τους καλύτερους σκόρερ που έχουν εμφανιστεί στις Εθνικές κατηγορίες, έχοντας και μια πρωτιά στην Γ' Εθνική με τον Άρη Νίκαιας, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε Εργοτέλη (Β' Εθνική), Δάφνη Δαφνίου (Β' Εθνική), και την σεζόν που μας άφησε στον Άρη Θήβας, τον οποίο βοήθησε τα μέγιστα στην πορεία του στην Γ' Εθνική. Ο 29χρονος γκαρντ Γιάννης Κρητικός αποτέλεσε τον παίκτη στον οποίο στηρίχθηκε ο Άρης Νικαίας για να σώσει την κατηγορία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, και μετά την αποχώρηση του από το κλειστό του Πλάτωνα, φαίνεται να βρίσκει το νέο σταθμό της καριέρας του. Ο Δημήτρης Κορκοσούρας στα 36 του χρόνια διαθέτει την εμπειρία από την συγκεκριμένη κατηγορία, αποτελώντας έναν από τους κλασικούς σκόρερ στην ΕΣΚΑ, ενώ την σεζόν που μας άφησε βρέθηκε στο Γαλάτσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Νίκο Παπαδέα : «Ο ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παραμένει στην ομάδα μας ο Νίκος Παπαδέας έχοντας νέο αναβαθμισμένο ρόλο.
Σε απόλυτη συμφωνία με την Διοίκηση και τον προπονητή κύριο Πουλίδη, ο Νίκος αναλαμβάνει και επίσημα τον πολύ σημαντικό ρόλο του team manager της αντρικής μας ομάδας και θα συμβάλει με την εμπειρία και την προσωπικότητα του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας και την φετινή χρονιά.
Νίκο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας!!!!»

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ