29.1 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Γεωργογαλάς: «Συνεχώς ανοδική η πορεία μας»

Βάζοντας εξ αρχής ψηλά τον πήχη, η Λυκόβρυση κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ’ ΕΣΚΑ.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων έρχεται με όραμα και φρέσκες ιδέες, φιλοδοξώντας να κάνει αισθητή την παρουσία του τα επόμενα χρόνια. Ο τεχνικός που έφερε την άνοδο στη Λυκόβρυση, Δημήτρης Γεωργογαλάς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για το επιτυχές αποτέλεσμά τους, που είναι κι αυτό που μετράει. Αναλυτικά όλα όσα είπε…

Για τα συναισθήματά του για την άνοδο της Λυκόβρυσης στη Γ’ ΕΣΚΑ: «Ήταν μία γεμάτη χρονιά με πολλά συναισθήματα χαράς προς το τέλος. Ανέλαβα την ομάδα τον Νοέμβριο και όπως είναι φυσιολογικό οι δυσκολίες ήταν αρκετές, καθώς το ρόστερ είχε στηθεί από τον προκάτοχό μου. Αμέσως προσπάθησα να βάλω ρόλους στην ομάδα για να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο. Το αποτέλεσμα στο τέλος ήταν επιτυχές κι αυτό μετράει. Η διοίκηση εξ αρχής είχε θέσει ως στόχο την άνοδο και μέσα από σκληρή προσπάθεια επετεύχθη. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή, Γιώργο Σουρμελή, ο οποίος με έφερε στην ομάδα όταν προέκυψε ανάγκη και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες που συνεργαστήκαμε για να πετύχουμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα».

Για την πορεία της ομάδας μέσα στη σεζόν: «Αν και δεν υπήρχε χρόνος για να γνωριστούμε με τα παιδιά, γιατί όταν ανέλαβα η χρονιά έτρεχε, νομίζω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά. Εκτός από μία ήττα στη δεύτερη αγωνιστική η ομάδα προχώρησε με σπουδαίες νίκες και μεγάλα αποτελέσματα. Στις λεπτομέρειες και στην ισοβαθμία χάσαμε την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο από τον Αχιλλέα. Γενικά, πάντως, δεν είχαμε σκαμπανεβάσματα και η πορεία μας ήταν συνεχώς ανοδική».

Για την πορεία της ομάδας στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου με Λεόντειο, Εθνικό και Βριλησσιακό: «Αυτό ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο μίνι πρωτάθλημα. Οι ομάδες που φτάνουν σε αυτό το επίπεδο είναι καλές κι έχουν βλέψεις για να ανέβουν. Όλες οι ομάδες ήταν σκληρές, όμως ο Βριλησσιακός ξεχώριζε και ήταν η ομάδα που διεκδίκησε μαζί μας την πρωτιά. Με δύο σπουδαίες νίκες στα μεταξύ μας ματς τόσο εντός όσο κι εκτός καταφέραμε να κλειδώσουμε την άνοδο ως πρώτοι. Στη δυσκολία αυτού του πρωταθλήματος ήρθε να προστεθεί κι ότι το βασικό μας πλέι μέικερ από τη δεύτερη αγωνιστική έπαιζε τραυματίας με θλάση στο δικέφαλο. Αυτό δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο το έργο μας, όμως, βρήκαμε τον τρόπο και τις λύσεις για να βγούμε πρώτοι».

Για το όραμα που υπάρχει στο σύλλογο: «Οι άνθρωποι που διοικούν την ομάδα είναι όλοι νέοι, οι οποίοι έχουν μεγάλο μεράκι και ασχολούνται πολύ με όλα τα τμήματα. Οφείλω να ομολογήσω πως ό,τι χρειαζόμουν και ό,τι ζητούσα για την ομάδα με βοηθούσαν στο 100%. Η ομάδα ήταν οργανωμένη και χαίρομαι που καταφέραμε και τους δώσαμε τη χαρά της ανόδου. Παρότι δεν συνεχίζουμε τη συνεργασία και τη νέα σεζόν εύχομαι στην ομάδα κάθε καλό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ