22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γερμανία: Ανέκαμψε και πάει για το μπρέικ η Άλμπα! (vid)

Μετά το στραπάτσο της πρώτης αναμέτρησης και την ήττα, η Άλμπα Βερολίνου έδειξε σφυγμό και αντίδραση απέναντι στην 6η της βαθμολογίας, Ράτιοφαρμ Ουλμ, κερδίζοντας με 14 πόντους διαφορά (92-78) και στέλντοντας μήνυμα... μπρέικ ενόψει της συνέχειας της σειράς.

Η ομάδα της Γερμανικής πρωτεύουσας έδειξε πως άφησε πίσω της την ήττα στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των ημιτελικών της Μπουντεσλίγκα. Πίσω από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, η ομάδα του Άιτορ Ρενέσες "έχτισε" μία διαφορά ασφαλείας 14 πόντων στο πρώτο ημίχρονο (47-33), την οποία κατάφερε να διαχειριστεί δίχως πρόβλημα για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Η φετινή έκπληξη της φάσης των προημιτελικών, Ουλμ, δεν κατάφερε να απειλείσει, παρά το γενονός ότι προσέγγισε τις μονοψήφιες διαφορές στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, βρίσκοντας σε κάθε της προσπάθεια αντίδραση από την Άλμπα.

Για τους νικητές, που τώρα καλούνται να πάνε στα επόμενα δύο παιχνίδια της σειράς ώστε να βρουν το "μπρέικ" που θα τους δώσει τη δυνατότητα ενός πέμπτου παιχνιδιού πίσω στη Mercedes-Benz Arena, πρώτος σκόρες ήταν ο Μάοντο Λο, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους, ενώ 17 είχε ο Φοντέκιο. Για την Ουλμ, ο Ντεμέτριους Κόνγκερ πέτυχε 19 πόντους, ενώ ο Κοπέιν, πρόσθεσε 15 πόντους, 6 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη, στο Ουλμ.

https://twitter.com/albaberlin/status/1399800477739589637



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ