18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γεραγωτέλλης: «Κρατάμε την αντίδραση στα τελευταία λεπτά»

Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Γαλλία, ο Βασίλης Γεραγωτέλλης σχολίασε τα αμυντικά προβλήματα της Εθνικής αλλά και την προσπάθεια στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο βοηθός του Κώστα Μίσσα στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την άμυνα: «Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα, φάγαμε πόντους στον αιφνιδιασμό. Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον Λοβέρν, δεν πήγαμε καλά ούτε στο πικ εν ρολ. Με 55 πόντους στο ημίχρονο δεν μπορείς να κερδίσεις την Γαλλία».

Για την επιλογή του χαμηλού σχήματος: «Είχε να κάνει με την τακτική του παιχνιδιού.  Θέλαμε να δυσκολέψουμε τους Γάλλους στο παιχνίδι τους. Κάναμε αυτές τις αλλαγές, τρέξαμε, αντιδράσαμε, που αυτό κρατάμε από το ματς, και μειώσαμε την διαφορά. Παρά την εμφάνιση χάσαμε με 8 πόντους».

Για την αντίδραση: «Ήταν αυτό που θέλαμε. Δεν το παρατήσαμε, αυτός είναι ο χαρακτήρας της Εθνικής και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Θετικό που το καταφέραμε έστω και στο τέλος».

Για την Σλοβενία: «Επικίνδυνη ομάδα η Σλοβενία, με τον Ντράγκιτς, τον Ντόντσιτς και τον Ράντολφ που τραβάνε το σκορ. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες όμως το παιχνίδι επικεντρώνεται σε αυτούς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ