15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γερέμπκο: «Άδικη η κατάσταση στη Euroleague» (pic)

Έξω από τα... ρούχα του βγήκε ο φόργουορντ της Χίμκι, Γιόνας Γερέμπκο, με την κατάσταση που επικρατεί στη Εuroleague αυτή την περίοδο χαρακτηρίζοντας της άδικη.

Η Χίμκι είναι από τις ομάδες που έχει πληγεί αρκετά από τον κορονοϊό βλέποντας αρκετούς παίκτες να είναι θετικοί στον ιό και να μην είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις.

Την προηγούμενη αγωνιστική η έλλειψη σημαντικών παικτών φάνηκε στην ήττα από τη Ζαλγκίρις ενώ παράλληλα πάτησαν στο παρκέ μόλις επτά παίκτες. Η κατάσταση δεν άλλαξε λίγες ημέρες μετά και οι Ρώσοι ταξίδεψαν με αρκετές απουσίες και πολλούς νέους αθλητές στη Μαδρίτη ώστε να βγάλουν την... υποχρέωση και να μην τιμωρηθούν απέναντι στη Ρεάλ.

Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Γερέμπκο ο οποίος ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο "twitter".

«Η κατάσταση δεν είναι πραγματικά δίκαιη αυτή τη στιγμή στην Euroleague. Οι ομάδες πρέπει να φέρνουν έφηβους, για να μπορούν να παίξουν και να έχουν αρκετούς υγιείς παίκτες. Δεν βγάζει νόημα. Είναι απρόβλεπτο το ποιος μπορεί να μείνει υγιής».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ