21.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

«Γεράκι»… προς το παρόν ο «Μέλο», στους Θάντερ ο Σρέντερ (pics)

Οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν και η συμφωνία είναι επίσημη, με τον Καρμέλο Άντονι να γίνεται παίκτης των Χοκς σε μία τριπλή ανταλλαγή με τους Θάντερ και τους Σίξερς, που έστειλε στους «Κεραυνούς» τον Ντένις Σρέντερ.

Οι Ατλάντα Χοκς προσπαθούν να βγάλουν... το κάρο από τη λάσπη, έχοντας βρεθεί πέρυσι στην τελευταία θέση της Ανατολής και ένας δρόμος που διάλεξαν, ήταν η προσωρινή απόκτηση του Καρμέλο Άντονι. Τα «Γεράκια» κατάφεραν να τον φέρουν μέσα από μία τριπλή ανταλλαγή, η οποία εμπλέκει τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τους Φιλαδέλφεια 76ερς, με τον «Μέλο» να μετακινείται ξανά προς την Ανατολή, για να της δοθεί ξανά δυναμική, μετά τη μεταγραφή του Καουάι Λέοναρντ στους Τορόντο Ράπτορς. Τουλάχιστον... προς το παρόν, αφού φυσικά δεν αποκλείεται το σενάριο της αποδέσμευσής του, με τον παίκτη να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Χιούστον Ρόκετς.

Με αυτό τον τρόπο, βέβαια, οι Χοκς αποχαιρετούν ύστερα από μια πενταετία τον Ντένις Σρέντερ, ο οποίος έρχεται στην Οκλαχόμα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό δίδυμο στα γκαρντ με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, δίπλα στον Πολ Τζορτζ. Παράλληλα, τον ίδιο δρόμο θα πάρει μαζί του ο Τίμοθι Λουαού-Καμπαρό, ενώ ο Μάικ Μουσκάλα θα παίζει στους Σίξερς, με τους Χοκς να ευχαριστούν τους Σρέντερ-Μουσκάλα για την προσφορά τους, ενώ πήραν υπέρ τους και ένα προστατευόμενο draft pick λοταρίας για το 2022.

Χαρακτηριστικό για την Ατλάντα, βέβαια, είναι ότι μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας υπήρξαν δημοσιεύσεις για τους Σρέντερ και Μουσκάλα... αλλά όχι για τον «Μέλο». Μάλλον ένας σημαντικός «οιωνός» αποδέσμευσης...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ