20.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Γεμίζει στη ρακέτα με Μητσού ο Διαγόρας Ρόδου

Στον Διαγόρα θα παραμείνει ο Γιάννης Μητσού. Ο 26χρονος αθλητήςανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ρόδου και έτσι για πρώτη φορά θα τεστάρει τις δυνατότητες του στις Εθνικές κατηγορίες.

Με την κίνηση αυτή οι Ροδίτες δείχνουν πως θέλουν να κλείσουν και τις θέσεις των ψηλών μετά τις γρήγορες κινήσεις τους στις θέσεις των περιφερειακών προκειμένου να αγωνιστούν με γεμάτο ροστερ στις Εθνικές κατηγορίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η συμμετοχή της ομάδας από την Ρόδο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά:

«Σε μια ακόμη ανανέωση προχώρησε το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας. Στο ρόστερ της ανδρικής του ομάδας διατήρησε τον Γιάννη Μητσού, μεγαλύτερο αδελφό του Κώστα Μητσού, που επίσης ανανέωσε στον «γηραιό». Ο Γιάννης είναι 26 ετών, έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται στη θέση του «σέντερ». Παλαιότερα είχε αγωνισθεί στην Γαλάζια Ακαδημία, την Καλλιθέα, το Ροδίων Άθλησις και τον Ζέφυρο. Η «οικογένεια» του Διαγόρα του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική χρονιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ