22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γεμίζει αντί να αδειάζει το απουσιολόγιο του Άρη

Ο Άρης δεν κατάφερε να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό στο ματς με τον Ιωνικό και αρχίζει ξανά να βρίσκεται υπό πίεση, αφού ο απολογισμός των τριών νικών σε εννιά ματς δεν τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής. Γι' αυτό και ο αγώνα του προσεχούς Σαββάτου με το Περιστέρι μπορεί να θεωρηθεί ως μία διέξοδος από αυτήν την κατάσταση.

 


Η προετοιμασία όμως γι' αυτήν την αναμέτρηση άρχισε με σημαντικά προβλήματα αφού στα ήδη υπάρχοντα των Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς, προστέθηκε ένα ακόμη. Είναι ο Τζαμάλ Σούλερ που παρότι έκανε ένα από τα λιγοστά καλά παιχνίδια τους με τους «κιτρινόμαυρους», επέστρεψε τραυματίας στη Θεσσαλονίκη.

 


Ο Αμερικανός γκαρντ αισθάνθηκε μία ενόχληση προς το τέλος της τρίτης περιόδου του αγώνα στη Νίκαια και αποχώρησε. Επέστρεψε προς το τέλος του αγώνα αλλά ήταν φανερό ότι δεν πατούσε καλά. Αυτό που διαπιστώθηκε σήμερα, είναι ότι αντιμετωπίζει έναν μυϊκό σπασμό στο γαστροκνήμιο του δεξιού του ποδιού. Έτσι σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και άρχισε θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα και να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του Σαββάτου.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ