22.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Γαλλία: Υποχρεωτικός εμβολιασμός στους αθλητές!

Η Γαλλία προσπαθεί να περιορίσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την εξάπλωση του κορονοϊού. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των αθλητών που αγωνίζονται στη Γαλλία ή όσων βρεθούν στη χώρα για να αγωνιστούν, φαίνεται πως θα είναι το επόμενο βήμα και αναμένεται να αλλάξει πολλά.

Η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρασινό ήταν αυτή που έκανε την ανακοίνωση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, προσθέτοντας το ιδιαίτερα περίπλοκο κομμάτι του υποχρεωτικού εμβολιασμού για αθλητές θα ταξιδέψουν στη χώρα έστω για ένα παιχνίδι. Κάτι που σίγουρα θα παίξει το δικό του ρόλο στους αγώνες μπάσκετ στην Ευρωλίγκα, το EuroCup, το BCL.

Πρακτικά σημαίνει πως αν για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός ταξιδέψουν στη Γαλλία για τον αγώνα με τη Βιλερμπάν ή και τη Μονακό, αφού το αεροδρόμιο βρίσκεται σε γαλλικό έδρας, θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι εμβολιασμένοι. "Πράσινοι" και "ερυθρόλευκοι" έχουν μπροστά τους τους αγώνες με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία, ενώ ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας και τη Μονακό. Πρώτος που θα ταξιδέψει, όπως ισχύει το πρόγραμμα αυτή τη στιγμή, είναι ο Παναθηναϊκός στις 11 Φεβρουαρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ