21.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Γαλατσόπουλος: “Ο ΕΣΑΚΕ άντεξε…”

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, εξουσιοδοτήθηκε από τα μέλη του ΔΣ του συνδέσμου να κλείσει τη συμφωνία με τον Όμιλο "Ελληνικά Πετρέλαια" για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος της Basket League και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ότι, έστω και την ύστατη ώρα, διευθετήθηκε ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα:

«Η πρόταση για την κεντρική χορηγία από μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, έχει χαρακτήρα στρατηγικής συνεργασίας σε βάθος χρόνου. Δίνει έμφαση στην ανάταση της εικόνας του Πρωταθλήματος.

Βασίζεται σε διαχρονικές αρχές που μας φέρνουν πιο κοντά στα παιδιά, τις οικογένειες, και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Δίνει σημασία στις υποδομές των γηπέδων μας, διασφαλίζει τις προσπάθειες μας για το «ευ αγωνίζεσθαι».

Μας φέρνει πιο κοντά σε σύγχρονους τρόπους προβολής σε συνεργασία με τους τηλεοπτικούς παρόχους.

Αναδεικνύει τον κοινωνικό ρόλο του μπάσκετ και του Πρωταθλήματος, κάτι που απαιτούν οι υγιείς φίλαθλοι και το σύγχρονο επιχειρείν, οι αιμοδότες χορηγοί μας.

Ο ΕΣΑΚΕ άντεξε και θα είναι και φέτος και του χρόνου εδώ δυνατός και ενωμένος για ακόμη πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ διατηρήθηκε. Η υπογεγραμμένη σύμβαση για την επόμενη σεζόν θα τηρηθεί». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ