20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Γαλατσόπουλος: «Λύσεις μέσα από την κρίση»

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αναφέρθηκε στα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, τα οποία φέρνουν το ελληνικό μπάσκετ σε νέα τροχιά.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Basket League παρέθεσε, αρχικά, τις αποφάσεις που πήραν οι ομάδες με πλειοψηφία 13-1, συμπληρώνοντας: «Πήραμε μια απόφαση σημαντική, η οποία σημαίνει ότι η κρίση είναι ευκαιρία να βρεθούν λύσεις». Κλείνοντας, διευκρίνισε:» Τις αποφάσεις αυτές υπέγραψαν οι δεκατρείς από τις δεκατέσσερις ομάδες. Αυτό το χαρτί δεν το υπέγραψε ο Ολυμπιακός».

Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος: «Θέλω να πω ότι από όλη αυτήν την ιστορία ο κανένας έχει την άποψή του και βγαίνει κάτι καλό. Το ελληνικό μπάσκετ είναι ενωμένο, όλοι οι άνθρωποί του είναι ενωμένοι. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πρωτοπόρος και θα βοηθήσει στη σωστή κατεύθυνση. Για τα υπόλοιπα πρέπει να ρωτήσετε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι επέμειναν στην απόφασή τους να μην κατέβουν εάν δεν υπάρξουν ξένοι διαιτητές. Ρωτήστε και εκείνους μήπως κάνω κάποιο λάθος σε αυτό που κατάλαβα. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, το είπε και ο κ. Γιαννακόπουλος χθες (17/05), να παίξουν οι παίκτες. Είναι πολύ άδικο για ένα πρωτάθλημα που είναι πολύ ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες έπαιξαν πολύ καλά και ήταν ανταγωνιστικές. Είναι άδικο αυτό που γίνεται, για τους Έλληνες και τους ξένους παίκτες και τους προπονητές. Είμαστε αιχμάλωτοι μιας κατάστασης που δεν προήλθε από εμάς. Όλοι αναγνωρίζουν τις ευθύνες τους, αλλά αυτή η κατάσταση δεν προήλθε από εμάς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ