21.6 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Γαλατσόπουλος: “Ευρωλίγκα ο ΠΑΟΚ μόνο με Σαββίδη”

Συνέντευξη παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play FM της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε από αυτόν προέρχεται και είναι λογικό να έχει άποψη. Δήλωσε, λοιπόν, χωρίς περιστροφές ότι για να αλλάξει επίπεδο ο «δικέφαλος» πρέπει να πειστεί ο Ιβάν Σαββίδης να ασχοληθεί με το μπάσκετ. 

"Ήταν μία χρονιά πάρα πολύ καλή η φετινή. Ο ΠΑΟΚ έκανε φέτος πολλές αλλαγές, πίστεψε στους Έλληνες παίκτες και στο τέλος δικαιώθηκε. Σίγουρα είναι επιτυχία ότι κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση, αποκλείοντας την ΑΕΚ που κατέκτησε το Κύπελλο και το Basketball Champions League, όπως και τον Προμηθέα. Και στην Ευρώπη τα πήγε καλά.

Η χρονιά ήταν πετυχημένη και είναι μεγάλη η βοήθεια που δίνει και ο κ. Σαββίδης. Το ζήτημα είναι πώς θα αλλάξει ο ΠΑΟΚ επίπεδο. Αυτό γίνεται με έναν απλό τρόπο: το πώς θα πειστεί η οικογένεια του κ. Σαββίδη να ασχοληθεί με το τμήμα μπάσκετ. Πολύ ξεχνάνε τι χρωστούσε ο ΠΑΟΚ και πού έχει φτάσει τώρα. Για να πας στην Ευρωλίγκα, πρέπει να αλλάξεις επίπεδο. Εμείς έχουμε δίπλα μας τον επενδυτή, όμως πρέπει να τον πείσουμε να δει σοβαρά το μπάσκετ, γιατί κι εκεί θα πανηγυρίσει μεγάλες χαρές", είπε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ