22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γαλατσόπουλος: «Δημιουργούνται νέοι φίλοι του μπάσκετ»

Σε έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή των φετινών τουρνουά 3on3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό».

Οι αγώνες θα διοργανωθούν και φέτος από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον ΕΣΑΚΕ, τους τοπικούς δήμους και τις τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, καθώς και τους συνδέσμους κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Οι έξι πόλεις, που θα φιλοξενήσουν φέτος τα τουρνουά, θα είναι οι Θεσσαλονίκη (26-‪27 Μαΐου), Αχαρνές (9-10 Ιουνίου), Χαϊδάρι (16-17 Ιουνίου), Ελευσίνα (23-‪24 Ιουνίου), Γαλάτσι (‪30 Ιουνίου-1 Ιουλίου) και Χανιά (7-‪8 Ιουλίου), με τη συμμετοχή και των επαγγελματιών μπασκετμπολιστών.

«Ο ΕΣΑΚΕ συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στα τουρνουά 3on3 "Τάπα στην βία και το ρατσισμό" που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών όχι από συμβατική υποχρέωση, αλλά με χαρά και γιατί πιστεύουμε ότι το μπάσκετ πρέπει να ανταποδίδει στην κοινωνία την αγάπη και το ενδιαφέρον που εισπράττει. Για εμάς δεν υπάρχουν πιο ωραίες εικόνες από παιδιά να παίζουν μπάσκετ στις γειτονιές όλης της Ελλάδας και οικογένειες στις εξέδρες να παρακολουθούν τους αγώνες της Stoiximan.gr Basket League. Θεωρούμε ότι τα τουρνουά 3on3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", που διοργανώνονται με πρωτοβουλία του ΠΣΑΚ, δημιουργούν νέους φίλους του μπάσκετ και δίνουν τα σωστά μηνύματα στη νεολαία της πατρίδας μας. Για αυτό συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια του ΠΣΑΚ και καλούμε όλους όσους αγαπούν το μπάσκετ να "αγκαλιάσουν" τα φετινά τουρνουά», ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Stoiximan.gr Basket League, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ