19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γαλάζια δύναμη με…Ακεψιμαΐδη, Γκαμούρα και Γεωργιάδη

Πολύ δυνατή αναμένεται η νέα αγωνιστική περίοδος στην Α' ΕΚΑΣΘ, με τους Γαλάζιους στην δεύτερη του σεζόν σε αυτή να ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μια ομάδα με υψηλές προσδοκίες.

Έτσι, κατάφεραν να δώσει τα χέρια με παίκτες από τις υψηλές κατηγορίες, με τα ονόματα να μιλούν από μόνα τους. Συγκεκριμένα οι πολύπειροι Λευτέρης Ακεψιμαΐδης, Νίκος Γκαμούρας και Χάρης Γεωργιάδης είναι ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα με έδρα το Ιβανώφειο, σε πορεία υψηλών πτήσεων.

Ο Λευτέρης Ακεψιμαΐδης έχει μια μακρά πορεία στον χώρο, έχοντας αγωνιστεί και στην Basket League με τον ΚΑΟΔ το 2012-2013. Ο 34χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο Πευκοχώρι, έχοντας 6,7 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ. Ο 33χρονος φόργουορντ, Νίκος Γκαμούρας με παρενθέσεις το Πευκοχώρι και τους Μαχητές αγωνίζεται σχεδόν σε όλη την καριέρα του στον Ερμή Λαγκαδά, ενώ πέρυσι είχε 11,4 πόντους σε 26 αγώνες. Ο Χάρης Γεωργιάδης αγωνίστηκε πέρυσι σε 6 παιχνίδια με το Στρατώνι έχοντας 1,8 πόντους. Οι συγκεκριμένοι έχουν υπάρξει συμπαίκτες στο παρελθόν και στον Ερμή Λαγκαδά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ