20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Γαβριήλ: «Η ομάδα έδειξε σφυγμό..αλλά δεν είχαμε συνέχεια»

Ο Πανιώνιος έχασε έδαφος στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και έφυγε με ήττα 73-61 από το Ρέθυμνο, γνωρίζοντας της 11 φετινή του ήττα, έπειτα από 17 αγωνιστικές στην Basket League. O προπονητής της ομάδας, Λίνος Γαβριήλ, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα, έκανε λόγο για έλλειψη χημείας, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος (λόγω κυπέλλου)για να βγει από την δύσκολη βαθμολογική θέση. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των "κυανέρυθρων": «Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του. Ήταν ένα παιχνίδι που άρχισε πολύ άσχημα για μας. Δεν μπήκαμε καθόλου συγκεντρωμένοι. Ήμασταν πολύ παθητικοί.

Η ομάδα περνάει ένα κακό “φεγγάρι” και προσπαθούμε μέσα αυτής της διαδικασία να τη βάλουμε να παλέψει περισσότερο, ούτως ώστε να λύσουμε κάποια θέματα “χημείας” που έχουμε, ειδικά στην επίθεση. Ένα κάκιστο 25-9 του α’ δεκαλέπτου, διορθώθηκε με το 12-15 του β’ δεκαλέπτου. Δυστυχώς στο γ’ δεκάλεπτου στους 21 πόντους που πετύχαμε, ο αντίπαλος πέτυχε 22, ενώ κερδίσαμε 14-16 στο 4ο δεκάλεπτο, όπου όμως ήταν αργά για οποιαδήποτε ανατροπή. Η ομάδα έδειξε σφυγμό και μείωσε στο καλάθι (61-59), αλλά δεν είχαμε συνέχεια, γιατί δεν είχαμε συγκέντρωση ούτε στην άμυνα του πικ εν ρολ, αλλά ούτε μπορέσαμε να περιορίσουμε την καλή κυκλοφορία των γηπεδούχων.

Αυτήν τη στιγμή είμαστε σε μία πολύ δύσκολη θέση, στη βαθμολογία. Έχουμε ακόμα έναν αγώνα πριν τη διακοπή και από κει και πέρα, χρειαζόμαστε αυτό το “διάλειμμα” για να συνέλθει η ομάδα και να επιστρέψουμε καλύτεροι για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ