23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γίνε draft στο ΝΒΑ ή διεκδίκησε μια θέση στο All Star Game ’21 (pic)

To NBA συνεργάζεται με το πρόγραμμα «All in challenge» που συγκεντρώνει χρήματα για οργανισμούς που προφέρουν γεύματα σε άπορους και πληττόμενες από τον κορωνοϊό κοινωνικές ομάδες, διοργανώνοντας διάφορους διαγωνισμούς και δημοπρασίες. 

Αν λοιπόν το όνειρό σας είναι να ζήσετε το ΝΒΑ από πρώτο χέρι, αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία. Πως θα γίνει αυτό;

Για παράδειγμα, προσφέροντας κάποιος 10 δολάρια, αποκτάει 10 συμμετοχές στην κλήρωση, για να γίνει ο τυχερός που θα πάρει μέρος στο All Star Game του 2021 και τον αγώνα των celebrities. Με 25 δολάρια, έχει 25 συμμετοχές, με 50 δολάρια έχει 100 συμμετοχές και τέλος με 100 δολάρια εξασφαλίζει 200 συμμετοχές στην κλήρωση. 

Πέρα από τη συμμετοχή, κερδίζει τα αεροπορικά εισιτήρια, και 3ήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο. 

Aυτή δεν είναι η μόνη συνεργασία του ΝΒΑ με τον πρόγραμμα, καθώς ένας τυχερός θα έχει την ευκαρία να νιώσει πως είναι να γίνεσαι draft, ακούγοντας το όνομά του από τα χείλη του Κομισάριου, Άνταμ Σίλβερ. 

Σε αυτό περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια, 2ήμερη διαμονή σε ξενοδοχείο, ξεναγήσεις από παίκτες και δημοσιογράφους και φυσικά αναμνηστικές φωτογραφίες. 

Τα ποσά και οι συμμετοχές είναι ίδια και σε αυτόν τον διαγωνισμό. 

 

Aκόμα, κάποιες ομάδες έχουν δημιουργήσει με τη σειρά τους, τους δικούς τους δαγωνισμούς στην πλατφόρμα, όπως οι Ντάλας Μάβερικς και ο Μαρκ Κούμπαν, που θα προσφέρουν σε έναν τυχερό συμβόλαιο μίας ημέρας, για να παίξει σε κάποιο παιχνίδι της επόμενης σεζόν! 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ