21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Γίνεται… 100αρης ο Βιλντόζα στις συμμετοχές

O Aργεντίνος παίκτης όταν έπαιρνε το αεροπλάνο για να ταξιδέψει και να συνεχίσει την καριέρα του στη Γηραιά Ήπειρο δεν περίμενε ούτε ο ίδιος ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη και θα αποτελέσει έναν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της Μπασκόνια και στον αποψινό αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τη Εuroleague θα συμπληρώσει το 100ο ματς στην διοργάνωση.

Η Μπασκόνια θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς μετράει αισίως πέντε συνεχόμενες νίκες και απόψε θα βρεθεί στο δρόμο της μία δύσκολη αντίπαλος που θα θέλει να βάλει τέλος στο θετικό της σερί και αυτή είναι η Μπαρτσελόνα. Ο συγκεκριμένος αγώνας αναμένεται να είναι ιδιαίτερος για τον Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος θα γράψει στο... κοντέρ του το 100ο παιχνίδι της καριέρας του στη διοργάνωση και όλα με τη φανέλα των Βάσκων.

Η πρεμιέρα του Βιλντόζα στη Εuroleague έγινε στις 12 Οκτωβρίου του 2017 κόντρα στον Ολυμπιακό σε ηλικία μόλις 22 ετών, ενώ την καλύτερή του απόδοση την έχει καταγράψει απέναντι στην Αναντόλου Εφές στις 29 Μαρτίου του 2019, όταν και είχε συγκεντρώσει 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ