24.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Γίνεται μάνατζερ ο Πατ Καλάθης

Τέλος καριέρας για τον Πατ Καλάθη, ο οποίος στα 31 του αποφάσισε να κρεμάσει τη φανέλα, όχι όμως και να αποχωρήσει από το μπάσκετ.

Ο ομογενής φόργουορντ, που αγωνίστηκε σε Μαρούσι, Κολοσσό Ρόδου, Παναθηναϊκό, Μακάμπι Χάιφα, Αστάνα και πέρυσι στην Καντού, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, αν και θα παραμείνει στο χώρο ως μάνατζερ παικτών.

«Ήταν τρελή διαδρομή τα 27 χρόνια της ζωής μου, που έπαιξα μπάσκετ. Για όλους υπάρχει το σημείο που σταματάς. Είμαι ευλογημένος που μπορούσα να παίζω έως τώρα. Έκανα φιλίες σε όλο τον κόσμο και γνώρισα φανταστικούς ανθρώπους. Είμαι έτοιμος να αρχίσω το νέο μου κεφάλαιο, αφού θα συνεχίσω να στο παιχνίδι που αγαπώ, αλλά από άλλη ιδιότητα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με έναν καλό φίλο μου και έναν από τους καλύτερους ατζέντηδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με υποστήριξαν εντός και εκτός παρκέ», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο Πατ Καλάθης, ο οποίος θα συνεργαστεί με το πρακτορείο «Kappa Sports Management Agency».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ