18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γήπεδο με… 120 δόσεις!

Στην τελική ευθεία τους έχουν μπει οι διαδικασίες παραχώρησης της χρήσης του κλειστού των Άνω Λιοσίων στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ανακοίνωσε πως εντός των αμέσως προσεχών ημερών θα διευθετηθεί οριστικά το ζήτημα της μεταφοράς της κυριότητας της εγκατάστασης από το ΤΑΙΠΕΔ στη ΓΓΑ, κάτι που αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ της ΑΕΚ και της Πολιτείας.

«Το ζήτημα προχωρά. Με μέριμνα για τις ομοσπονδίες που είναι μέσα, έτσι ώστε να μην έχουμε πρόβλημα», είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού και στη συνέχεια έκανε γνωστό πως η τροπολογία που θα ρυθμίζει τη μεταφορά της κυριότητας του κλειστού από το ΤΑΙΠΕΔ στη ΓΓΑ θα προσαρτηθεί στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις 120 δόσεις, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί σήμερα Δευτέρα 6/5 στη Βουλή. Η ψήφισή του, ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει για λίγες μέρες, λόγω της πρότασης μομφής που σκοπεύει να καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση κατά του υφυπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Όταν η κυριότητα του κλειστού περάσει στη ΓΓΑ, η ΑΕΚ ουσιαστικά θα αποκτήσει τη χρήση του, δεδομένου ότι έχει ήδη επέλθει η σχετική συμφωνία μεταξύ της ΚΑΕ και του υφυπουργού Αθλητισμού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ