23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γέμισε ταλέντο με Κοψιά, Αλεξανδρόπουλο και Μπιλάλη ο Κρόνος

Συνεχίζει την ενίσχυση του ο Κρόνος, ο οποίος μένοντας πιστός στο πλάνο του, έφερε στον Άγιο Δημήτριο τρεις ιδιαίτερα ταλαντούχους αθλητές.

Συγκεκριμένα στη διάθεση των Βαγγέλη Δεγάϊτα και Νίκου Κοψιά θα τεθούν τη νέα σεζόν οι Παντελής Κοψιάς, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος και Παναγιώτης Μπιλάλης. Ο 21χρονος γκαρντ, Παντελής Κοψιάς έχει προλάβει να κάνει την διαδρομή του, και να έχει τις δικές το διακρίσεις. Ξεκίνησε από τον Πανιώνιο, για να αγωνιστεί την σεζόν 2017-2018 στην Β' Εθνική με τον ΕΦΑΟΖ, πριν πάρει μεταγραφή για τον Ηλυσιακό, όπου εκτός από πολύ καλή σεζόν στην Γ' Εθνική, ήταν εκ των καλύτερων της U21 της ομάδας του, η οποία έφτασε στον τελικό του φάιναλ φορ της ΕΣΚΑ.

Ο 21χρονος γκαρντ Χρήστος Αλεξανδρόπουλος υπήρξε συμπαίκτης του Παντελή Κοψιά στον ΕΦΑΟΖ, έχοντας ξεκινήσει το μπάσκετ από το Π.Φάληρο. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική με τον Άρη Νικαίας, βοηθώντας τον να παραμείνει στην κατηγορία. Ο τρίτος είναι ο 19χρονος Παναγιώτης Μπιλάλης, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο εφηβικό του Παναθηναϊκού, και θα συνεχίσει στον Κρόνο, κάνοντας τα πρώτα του βήματα σε Εθνική κατηγορία.

Στην φώτο ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος με τον ισχυρό άνδρα του Κρόνου, Παναγιώτη Τσουκαλοχωρίτη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ