22.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Γάλλος» ο Λάσμε (pic)

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος μετά την αποδέσμευση του από τον Παναθηναϊκό συμφώνησε με την Στρασμπούρ, και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία, στην οποία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του. 

Η ομάδα του Βενσάν Κολέ βρίσκεται στην 8η θέση του Γαλλικού πρωταθλήματος, δίνοντας μάχη ώστε να προλάβει τα πλεί οφς, μετά τον αποκλεισμό της από την επόμενη φάση του BasketBall Champions League, όπου και συμμετείχε στον όμιλο του Προμηθέα. O 36χρονος Γκαμπονέζος σέντερ είχε 6,8 πόντους και 4,5 ριμπάουντ σε 11 παιχνίδια στην Basket League ενώ στην Ευρωλίγκα σε 18 παιχνίδια είχε 5,1 πόντοι, 2,8 ριμπάουντ και σχεδόν ένα μπλοκ.

Ο Βενσάν Κολέ στις δηλώσεις του εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος για τη συγκεκριμένη μεταγραφή : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε έναν παίκτη που ξέρουμε καλά από τους τελικούς του EuroCup όπου είχε κυριαρχήσει με το παιχνίδι του. Μπορεί να μας βοηθήσει στην άμυνα, είναι φυσικά και πνευματικά έτοιμος ώστε να μας ενισχύσει άμεσα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ